Incentive reizen – motiveren en inspireren

Rio Incentive reis

Terug naar vorige pagina …

Malta Incentive reis

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl


Share this

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Champagne en St Julian’s

Rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol naar Malta. Op de luchthaven staat een lokale gids op u te wachten en u wordt per transferbus naar uw hotel gebracht. Bij aankomst in het hotel wordt u ontvangen met een glas champagne en canapés.

Na wat vrije tijd wordt u per vissersboot naar een restaurant in St. Julian’s gebracht waar u geniet van een heerlijk diner. Tijdens het diner wordt het stuntprogramma gepresenteerd en zal de groepsindeling bekend worden gemaakt.
Dag 2 – Filmster voor een dag

Na het ontbijt vertrekt u per transfer naar de Fort Ricasoli Filmset alwaar u wordt ontvangen door de filmcatering met thee, koffie of frisdrank. Alle deelnemers worden vervolgens in kleding uit de tijd van Julius Caesar tot de Middeleeuwen gestoken, zodat u zich geheel in deze tijd kunt inleven. Als iedereen zijn outfit heeft gevonden begint het echte werk, de workshops! Het filmgevecht, de car hit, het abseilen, de vensterval, special effects en de ratchet stunt, aan al deze stunts kunt u deelnemen, als u durft natuurlijk!

In totaal vinden er tot ongeveer 17.00 uur, drie rondes van workshops plaats afgewisseld met een pauze en lunch. In de pauze hebben de deelnemers tijd om naar de catering te gaan voor een kop koffie, thee of frisdrank. Na de spannende ochtend serveert de filmcatering een lunch die geheel naar uw wensen kan worden aangepast.

Wanneer er een eind is gekomen aan de workshops vertrekt u weer naar het hotel, waar u de tijd heeft om zich even op te kunnen frissen en bij te komen van de ervaringen om u voor te bereiden op de avond die volgt. Vanavond vertrekt u in gala naar een locale bioscoop waar de rode loper al voor u klaar ligt. U ontvangt een welkomstdrankje en krijgt het ruwe materiaal te zien dat vandaag geschoten is.

Na de film zal er weer een transfer voor u klaar staan, want deze avond geniet u van een heerlijke BBQ op het strand gevolgd door een feest op een piratenboot bij Popeye village.
Dag 3 – Zeilboten, gondels en koetsen

Deze ochtend vertrekt u al vroeg. U heeft vandaag geen ontbijt in het hotel maar op een Turkse Gullet tijdens een cruise langs de haven van Marsamxett. U Legt aan in de stad Birgu voor een wandeling met een gids.

Na de wandeling stapt u in een il-Barklora, een Maltese versie van de gondel uit Venetië. U vaart in de richting van Valletta. Bij aankomst staan er een aantal paardenkoetsjes klaar om u in 20 minuten door de stad te leiden. De rit eindigt in de Upper Barracca Gardens; deze tuinen kijken uit over de Koninklijke haven. U luncht in een traditionele trattoria.

Ook aan deze reis komt een eind en u vertrekt vanuit Valletta richting het vliegveld van Malta, vanwaar u weer richting Amsterdam vertrekt.