Incentive reizen – motiveren en inspireren

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

Toscane

Aug 11, 2010 door Mevr. C. de Goey

Op 24 juli 2010 hebben wij genoten van het Generale Repetitie concert van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio. Dit was een unieke ervaring, heel bijzonder om het mee te maken. De omgeving is prachtig, het uitzicht vanuit het Teatro del Silenzio is adembenemend. Het concert was prachtig zelfs onze dochters van 4 en 7 jaar vonden het mooi en leuk om een keer mee te maken. Kortom iets om nooit meer te vergeten, ik ben erg blij dat we via uw organisatie aan kaarten konden komen!!
Mevr. C. de Goey


Toscane

Jul 20, 2010 door F. Huibrechts

Goedenavond, Wij hebben een super weekend gehad in Toscane. Het hotel in Bibbona was zeer geslaagd en het concert van Andrea Bocelli was fantastisch. Een avond om nooit te vergeten. Bedankt!
F. Huibrechts


Venetië

Jul 11, 2010 door J. Franken

Goedemiddag,
Gisteren zijn wij met de nachttrein weer teruggekomen uit Venetië. We hebben een heerlijk verblijf daar gehad. Het hotel was uitstekend, evenals de service en vriendelijkheid van het personeel. Een goede keuze, wat ons betreft. Het diner in La Caravella was heerlijk en mede door de binnentuin, waar we konden zitten...een heerlijke avond. En ja, het concert van Andrea Boccelli was prachtig!! De plaatsen waren goed te vinden en we zaten prima. Niets dan lof dus.


Bocelli Concert Teatro del Silenzio 2010

Jul 07, 2010 door Mevr. M. Marika

Op basis van onze ervaringen in 2010 wil ik Pro Incentive Travel van harte aanbevelen. De persoonlijke benadering, de uitstekende verzorging van de reisdocumentatie vergezeld van een Capitool reisgids en een Boccelli concert dvd (om alvast warm te draaien) zijn enkele redenen. Na thuiskomst in Nederland was het geweldig om op verzoek de foto’s op cd te ontvangen, van het onvergetelijke concert in het Teatro del Silenzio, dat als een parel ingeklemd ligt tussen de mooie Toscaanse heuvels. Vanaf onze zitplaatsen in categorie Poltronissima hadden wij prima zicht op het podium. We hebben ontzettend genoten!!! Ook in Relais della Rovere, waar de verzorging zeer goed was en het ontbijt asmede diner uitstekend. Kortom een onvergetelijke reis via een geweldige organisatie!!!


Toscane

Jul 11, 2009 door A. van Duren

Voor ons is 2009 een onvergetelijk jaar geweest. We denken samen vaak terug aan het hoogtepunt: het concert van Andrea Bocelli. Op een heuvel in het Toscaanse landschap, ondergaande zon en een licht briesje. De romantiek zindert in de lucht en dan komt Andrea op met zijn witte paard. We praten er nog steeds over en zijn dankbaar dat we mee zijn gegaan op aanraden van Pro Incentive.


Toscane

Jul 11, 2009 door A. Jacobs

In juli van dit jaar ben ik samen met mijn zus naar het concert van Andrea Boccelli geweest via uw bureau. Zeer geslaagd en wij hebben genoten. Mijn verzoek is of u zo gauw u informatie heeft over een volgend concert in Italië, mij te informeren.


Côte d'Azur

May 11, 2009 door Mevr. M. Verlaan

Wij hebben enorm genoten van het prachtige arrangement aan de Côte d\'Azur. Het hotel was geweldig. Sfeervolle en verzorgde inrichting en perfecte service. Het opera concert was werkelijk prachtig in de Villa de Rothshild. Wat een entourage! Dit was echt een onvergetelijke ervaring. Heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging.
Mevr. M. Verlaan


Toscane bedrijfsuitje

Nov 11, 2008 door G. O. Boverhoff - Trimension

Onze jaarlijkse Board Meeting van Trimension vond in 2008 plaats in Toscane. Pro Incentive Travel regelde onze incentive reis tot in de puntjes! Wij hadden geen zorgen over de reis, locaties of de invulling van het programma. Pro Incentive weet als geen ander hoe de uiteenlopende wensen en verwachtingen te combineren tot een geweldige ervaring voor een ieder, van cultuur tot sport en culinair. Trimension ziet de komende jaren de samenwerking met Pro Incentive Travel voor de volgende Board Meetings met veel plezier tegemoet!


Pro Incentive Travel +31(0)343 411 790 Trompstaete 2 Maarn , Netherlands 4.9 5.0 28 28 “I had the pleasure to have Michaela Bokx from Pro Incentive organize our International Sales Congress. She was extremely professional, mindful and meticulous in organizing our e
Page:
123
.