Incentive reizen – motiveren en inspireren

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

Weekend Winterberg

Jan 27, 2014 door J.S.T. Kwee - RoutIT

Pro Incentive heeft haar uiterste best gedaan om binnen een maand een geweldig weekend Winterberg te realiseren voor RoutIT. Medio december 2013 plaatsten we een aanvraag en medio januari was alles, behalve de sneeuw, geregeld. Niet eenvoudig om voor 80 personen op zo'n korte termijn hotels, vervoer etc. te regelen. Flexibel, veel inspanning en persoonlijk contact zijn kenmerkend voor Pro Incentive. Ons weekend 24/25/26 januari 2014 was top!


Incentive reis Sicilië

Nov 18, 2013 door H. van Gijzen - Ernst & Young

Wij hebben een geweldige reis gehad,zeer gevarieerd met natuur, cultuur, sport, strand , varen en stadswandelingen. Alles was perfect georganiseerd met grote complimenten voor uw vertegenwoordigers ter plaatse van de gids tot de buschauffeur. Pro Incentive is een absolute aanrader!


Andrea bocelli arrangement 2013

Jul 17, 2013 door L. van Harskamp

Net terug uit Toscane en super naar ons zin gehad. Het hotel Relais della Rovere was echt super en het concert een belevenis .. Zo mooi, echt top geregeld door jullie ..enorm bedankt ...


Athene Incentive

Jul 26, 2012 door N.Eegdeman - Swagelok Nederland

In juni 2012 zijn we met ons bedrijf naar Athene geweest. De organisatie hebben we in handen gegeven van Pro Incentive uit Maarn. De reis was een groot succes. De fietstocht door Plaka, het prachtige zeiljacht voor een tocht naar de eilanden en de bijzondere restaurantlocaties droegen bij tot een zeer geslaagd weekend. Wij zijn uiterst tevreden over de organisatie en kunnen de samenwerking met Pro Incentive van harte aanbevelen.


Marrakech Incentivereis

Jul 20, 2012 door T. Claus - PinkRoccade Local Government

Ik heb de samenwerking en organisatie van de reis met Pro Incentive als fijn en professioneel ervaren. De 5 daagse incentive reis naar Marrakech was een groot succes voor onze mensen. Een ervaring die ze, in positieve zin, niet gauw zullen vergeten.


Bocelli Concert Teatro del Silenzio 2012

Jul 11, 2012 door Dhr H. Weijnen

We hebben ons opperbest vermaakt tijdens het concert van Bocelli in Lajatico. Het hotel La Collegiata was uitstekend. We zijn heerlijk aan het relaxen voor we morgen weer naar huis rijden. Allora, caro saluti. Dhr H. Weijnen (juli 2012)


Toscane

Jul 11, 2012 door A.Teijl

We zijn net terug uit Toscane en hebben een prachtig concert bijgewoond van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio. In de bijlage een foto van de locatie en een tweetal foto’s van het concert, die ik heb gemaakt vanaf onze zitplaats: we willen hiermee graag aangeven dat we blij waren met de mooie zitplaatsen, het werd mede hier door een onvergetelijke ervaring!


Zuid Frankrijk bedrijfsuitje

Nov 10, 2011 door E. Houweling - Xcutive

Pro Incentive heeft voor Xcutive een bedrijfsuitje naar Zuid Frankrijk geregeld. Aan alles was gedacht en het weekend was zeer geslaagd. Bedankt!


Andrea Bocelli

Jul 11, 2011 door Dhr Vijn

Ik wilde even zeggen dat we erg genoten hebben van Andrea Bocelli!!! Het hotel della Rovere is goed bevallen, was goed verzorgd en erg netjes, zeker goed aanbevolen!!! Het concert was geweldig en een zeer bijzondere ervaring om mee te maken!! Bedankt voor de goede verzorging van alles!!!


Lavendelroute Provence

Oct 07, 2010 door M. Beekwilder

We wilden even laten weten dat we een geweldige week in de Provence hebben gehad. Zeker door jullie goede advies!! De locaties waren allemaal top, met als hoogtepunt Domaine Les Roulettes. Wat een verwennerij daar zeg en wat een ambiance, nog 10 keer mooier als je op het internet kunt zien. De persoonlijke touch daar is heel erg aangenaam. De lavendel routes waren super, we hebben ze nog niet allemaal gehad dus een goede reden om terug te gaan. Het was nog mooier als we ons voor konden stellen. Kortom heel erg bedankt voor de hulp bij het samenstellen van deze onvergetelijke week en als we weer eens iets gaan ondernemen zullen we zeker aan jullie denken!! Op zijn Brabants gezegd: KEI BEDANKT!!!!


Pro Incentive Travel +31(0)343 411 790 Trompstaete 2 Maarn , Netherlands 4.9 5.0 28 28 “I had the pleasure to have Michaela Bokx from Pro Incentive organize our International Sales Congress. She was extremely professional, mindful and meticulous in organizing our e
Page:
123
.