Incentive reizen – motiveren en inspireren

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

International Sales Congress Atkins International

May 25, 2018 door Robert Lehner, General Manager & VP Atkins International B.V.

“I had the pleasure to have Michaela Bokx from Pro Incentive organize our International Sales Congress. She was extremely professional, mindful and meticulous in organizing our event. Moreover, she was also very cost conscious and patient. I guess we were a pretty challenging client: changing the location in the middle of the planning, adjusting the occupancy of hotels and restaurants frequently, etc. Despite all that, Michaela never lost her smile and dedication. Michaela is stress proof and extremely pleasant to work with – I can only recommend to work with her and Pro Incentive Travel.”


Jubileumreis Dublin - april

May 11, 2017 door A. Mull - Boardmember Sqills

Pro Incentive heeft ons 10 jarig verjaardagsfeestje in Dublin georganiseerd. Gedurende 3 dagen heeft een team van 130 man genoten van het programma wat voor ons was samengesteld; sport, cultuur en vermaak! Pro Incentive heeft niets aan het toeval overgelaten, het waren 3 onvergetelijke dagen in Dublin waar iedereen van genoten heeft en alles vlekkeloos verliep.


Internationaal teamevent Mallorca

Aug 01, 2016 door J. Vinke - Satriun Group

UItstekende service! WIj hebben een internationaal team event op Mallorca gehad (30+ personen) Tot in de puntjes goed geregeld. Daarnaast was het heel erg fijn dat de reisleiding (Michaela Bokx) meerdere talen sprak omdat wij ook Franstalige collega's mee hadden. Zeer aan te raden.


Slovenië incentivereis

Jul 20, 2016 door F. Kuipers - Directeur Pro Industry

Bij deze wil ik Pro Incentive nogmaals bedanken voor de perfect georganiseerde reis. Ook al mijn collega\'s waren super enthousiast over de manier waarop alles voor ons werd geregeld. Tot de volgende keer!


Genoten!

Jun 02, 2016 door SV

Wij hebben genoten op Sicilie, eind mei 2016, mede namens de perfecte organisatie door Pro Incentive. Zeer goed contact de maanden voor vertrek, alles tot in de puntjes verzorgd en geen vraag is te gek. Bedankt!


Tele2 Dragons reis Marrakech

Nov 04, 2015 door B. Heijmans - Tele2 Consumenten Markt

Pro Incentive is zoals de eerste 3 letters van de organisatie al doet vermoeden, en wat je hoopt, professioneel. De erg prettige samenwerking met Michaela Bokx, die exact weet waar ze het over heeft, gaven mij als opdrachtgever veel vertrouwen en de incentive reis naar Marrakech is ook voor de medewerkers onvergetelijk geweest. Dank daarvoor Pro Incentive.


Meerdaagse training Sicilië

Sep 22, 2015 door J. van Hoeven - Managing Partner The Perfect Fit Finance & IT BV

In april 2015 heeft Michaela Bokx van Pro Incentive op een mooie manier invulling gegeven aan m\'n (aanzienlijke) wensenlijstje voor onze jaarlijkse meerdaagse training. Taormina op Sicilië was een prachtbestemming, waar ik zelf nooit was opgekomen. Het programma stak prima in elkaar. Van de lunch op landgoed Tenuta del Gelso tot aan het diner in Godfather stijl in bar Vitelli in Savoca was het een geolied geheel. We hebben jullie niet voor niets gevraagd om in 2016 weer een programmavoorstel te maken...


Bocelli 2015

Aug 05, 2015 door S. van der Zanden

We zijn net terug van ons Bocelli weekend naar Italië. Alles was erg goed geregeld, dank daarvoor. We hebben er een mooie herinnering bij. Bedankt voor de fijne organisatie.


Bocelli concert 2014

Aug 06, 2014 door T. Groenhuizen

Wat hebben wij genoten van het Bocelli weekend in juli dit jaar. Onze verblijfslocatie Villa Pitti Amerighi was echt TOP. Ook de zitplaatsen in het Teatro del Silenzio waren perfect. Hartelijk dank voor de organisatie hiervan.


DUBAI

Feb 27, 2014 door M. Veenstra - PinkRoccade Local Government

Na onze reis ervaringen in Marokko en Curacao is opnieuw gekozen onze reis door Pro Incentive te laten organiseren, ditmaal naar Dubai. Zeer zeker voor de prettige en vakkundige samenwerking tijdens het kiezen en plannen van de juiste reisbestemming voor onze medewerkers.
Het totaalplaatje klopt, luisteren naar onze wensen, meedenken, ondersteuningen en niet te vergeten prijs-kwaliteit. Als bevestiging een reisprogramma in de vorm van een handzaam boekje voor de deelnemers. Ontvangst in Dubai bij aankomst goed georganiseerd een warm welkom door de reisorganisator ter plekke. Uiteraard kijken wij uit naar de samenwerking voor onze volgende bestemming: Lapland…


Pro Incentive Travel +31(0)343 411 790 Trompstaete 2 Maarn , Netherlands 4.9 5.0 28 28 “I had the pleasure to have Michaela Bokx from Pro Incentive organize our International Sales Congress. She was extremely professional, mindful and meticulous in organizing our e
Page:
123
.