Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Over ons
 

Pro Incentive, een professioneel organisatiebureau, gespecialiseerd in incentive reizen en zakelijke groepsreizen voor bedrijven naar bestemmingen wereldwijd:

 
Incentive reizen en zakelijke groepsreizen

Vanuit het midden van het land organiseren wij reizen op maat voor zowel kleine als grote zakelijke gezelschappen naar wereldwijde bestemmingen. De reizen worden volledig afgestemd op de wensen en budget van uw organisatie. Op professionele en creatieve wijze realiseren wij uw doelstellingen bij het verzorgen van uw incentive of zakelijke groepsreis. Na het bepalen van het doel van de reis, het thema, de bestemming en de uiteindelijke verblijfplaats, wordt met veel oog voor detail het complete programma samengesteld. Uw deelnemers moeten de reis ervaren als een stimulerende en motiverende “experience”, waar nog lang over gesproken wordt. Bent u op zoek naar een professionele partner met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van incentivereizen, dan kiest u voor Pro Incentive Travel.

 

SITE

Pro Incentive Travel is lid van de branchevereniging SITE; Society for Incentive Travel Excellence. Deze wereldwijde branchevereniging is opgezet voor bedrijven die incentivereizen organiseren. De doelstellingen van SITE zijn o.a. het waarborgen van de kwaliteit van haar leden en het bieden van een netwerk van de beste lokale leveranciers. SITE Nederland staat niet alleen voor een keurmerk, maar ook voor belangenbehartiging, en een netwerk van vaklieden waarbij kennis, kunde en netwerk met elkaar worden gedeeld.

 
Pro Incentive Travel, Uw Professionele Incentive Partner!