Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Over ons
 

Pro Incentive, een professioneel organisatiebureau, gespecialiseerd in incentive reizen en zakelijke groepsreizen voor bedrijven naar bestemmingen wereldwijd:

 
Incentive reizen en zakelijke groepsreizen

Vanuit het midden van het land organiseren wij reizen op maat voor zowel kleine als grote zakelijke gezelschappen naar wereldwijde bestemmingen. De reizen worden volledig afgestemd op de wensen en budget van uw organisatie. Op professionele en creatieve wijze realiseren wij uw doelstellingen bij het verzorgen van uw incentive of zakelijke groepsreis. Na het bepalen van het doel van de reis, het thema, de bestemming en de uiteindelijke verblijfplaats, wordt met veel oog voor detail het complete programma samengesteld. Uw deelnemers moeten de reis ervaren als een stimulerende en motiverende “experience”, waar nog lang over gesproken wordt. Bent u op zoek naar een professionele partner met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van incentivereizen, dan kiest u voor Pro Incentive Travel.

 

CLC-Vecta

Pro Incentive Travel is aangesloten bij CLC-Vecta. CLC-VECTA (Centrum voor Live Communication) is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen, evenementen en incentives. Doordat wij zijn aangesloten bij deze organisatie bent u verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw evenement tot een succes te maken.
 
Daarnaast biedt Pro Incentive een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA event verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt moet annuleren. Schade ontstaan ten gevolge van het annuleren, voortijdig beëindigen en uitstellen van een evenement wordt vergoed. De kosten van deze verzekering bedragen 2 % over de totale kostenbegroting van uw evenement (excl 21 % assurantiebelasting).

 
Pro Incentive Travel, Uw Professionele Incentive Partner!