Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Over ons
 

Pro Incentive, een professioneel organisatiebureau, gespecialiseerd in incentive reizen en zakelijke groepsreizen voor bedrijven naar bestemmingen wereldwijd:

 
Incentive reizen en zakelijke groepsreizen

Vanuit het midden van het land organiseren wij reizen op maat voor zowel kleine als grote zakelijke gezelschappen naar wereldwijde bestemmingen. De reizen worden volledig afgestemd op de wensen en budget van uw organisatie. Op professionele en creatieve wijze realiseren wij uw doelstellingen bij het verzorgen van uw incentive of zakelijke groepsreis. Na het bepalen van het doel van de reis, het thema, de bestemming en de uiteindelijke verblijfplaats, wordt met veel oog voor detail het complete programma samengesteld. Uw deelnemers moeten de reis ervaren als een stimulerende en motiverende “experience”, waar nog lang over gesproken wordt. Bent u op zoek naar een professionele partner met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van incentivereizen, dan kiest u voor Pro Incentive Travel.

 

Reisarrangementen

Tevens organiseren wij ook diverse muzikale reisarrangementen. Zo organiseerden wij reeds reizen naar Toscane en Venetië rondom openlucht concerten van Andrea Bocelli, bijzondere operareizen naar Florence, zeer exclusieve operaconcerten naar de Côte d’Azur en concertreizen naar Parijs.

Onze kracht in de organisatie van deze arrangementen is, dat wij door onze connecties goede concertplaatsen weten te bemachtigen, maar ook dat wij door ons netwerk de meest prachtige, kleinschalige accommodaties kunnen aanbieden. Wij zoeken naar speciale boutique hotels, sfeervolle bed & breakfast accommodaties en alles waar de grote massa niet naar toe gaat.

Ons criterium is: daar waar wij zelf willen verblijven, dat bieden wij onze klanten aan! Voor een unieke reiservaring is Pro Incentive uw reispartner.
 
Pro Incentive Travel, Uw Professionele Incentive Partner!