Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

India Incentive reis
  1. reisprogramma
Tijdens deze incentive reis naar India komt u op fascinerende plaatsen waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Arm en rijk, traditioneel en hedendaags, mooi en lelijk bestaan er naast elkaar. De ene keer bevindt u zich te midden van middeleeuwse straattaferelen om vervolgens neer te strijken in uw luxe paleishotel, de andere keer speelt u op de rug van een olifant het polo spel. Een meer kleurrijke reisbestemming met een grotere variatie is nauwelijks denkbaar. In zo’n groot land waar de mogelijkheden ongekend zijn organiseren wij voor u een bijzondere reis.
 

Voorbeeld reis:

Dag 1 & 2 – Koloniale sferen in New Delhi
De vrijdagochtend vertrekt u aan het eind van de middag vanuit Amsterdam naar New Delhi. De volgende ochtend aankomst in New Delhi. U wordt ontvangen in het prachtige, koloniale hotel ‘The Imperial’, een juweel van een hotel uit vervlogen tijden. U krijgt de gelegenheid om u op te frissen. Na een lunch in het hotel krijgt u een tour door de hectische en kleurrijke stad New Delhi. Uw eerste kennismaking met dit bijzondere land. Om in de koloniale stijl door te gaan, organiseren wij voor u een diner in het nabij gelegen Orient Express Restaurant & Bar. Alsof de tijd een eeuw is terug gedraaid…
 
Dag 3 – Agra en Taj Mahal
In de ochtend vertrekt u vroeg richting Agra (3 uur). Aankomst in het prachtige 5***** hotel The Oberoi Amarvillas. Vanuit dit hotel heeft u uitzicht op, wat misschien wel het mooiste en meest indrukwekkende bouwwerk is ter wereld, de Taj Mahal. De rest van de dag kunt u genieten van de faciliteiten van uw hotel en aan het eind van de dag gaan wij richting de Taj Mahal. Deze avond bewonderen wij de Taj Mahal bij zonsondergang vanaf de rivierkant. Na afloop retour hotel, waar u in stijl dineert op het terras met uitzicht op de verlichte tuinen.
 
Dag 4 – Taj Mahal en Jaipur
Deze dag beginnen wij heel vroeg, om als één van de eerste bij de Taj Mahal te zijn. De zonsopkomst is het mooiste moment van de dag om het imposante, wit marmeren mausoleum te aanschouwen. U heeft ruim de tijd om het hele complex te bewonderen. Check out hotel en vertrek richting Jaipur (4 uur). Onderweg maken wij een stop in een restaurant voor een overheerlijke Indiase lunch. Aan het eind van de dag arriveren wij in Jaipur. Dit beloofd een bijzondere avond te worden. Deze staat in het teken van Olifanten Polo. Na een enerverend en weergaloos wedstrijdje polo op olifanten (met begeleiding) geniet u buiten bij de houtkorfen van een smakelijke bbq maaltijd. Deze avond zult u niet snel vergeten…
 
Dag 5 – Jaipur en New Delhi
In de ochtend krijgt u een tour door Jaipur, de roze stad. U ziet het Paleis der Winden, het Amber Fort en het historische centrum. Na de lunch heeft u tijd om te winkelen. Jaipur is immers dé plek om bijzondere Indiase producten en stoffen te kopen. Na afloop vertrek richting de luchthaven van New Delhi. Na een diner op de airport vertrekt u richting Amsterdam.
 
Dag 6 – Amsterdam
In de ochtend aankomst in Amsterdam. Het zijn drukke dagen geweest, u heeft heel veel indrukken opgedaan, veel gezien en zult thuis nog vaak terug denken aan deze unieke en zeer bijzondere incentive reis.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this