Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Incentive reizen

Bestemmingen

wereld kaart bestemmingen

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this

Incentive reizen-waarom ?

 

Het succes van uw bedrijf

…. de mate waarin medewerkers hun creativiteit kwijt kunnen en of zij voldoende uitdaging vinden in hun werk. Andere belangrijke factoren zijn de mate van betrokkenheid bij het bedrijf en, niet te vergeten, een duidelijke interne communicatie; zorg dat een ieder duidelijk weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Bij dit proces is de waardering voor het personeel een belangrijke motivator. Zorg dat uw personeel zich gewaardeerd voelt wanneer persoonlijke doelstellingen worden behaald. Een werknemer zal zich beter voelen binnen de werkomgeving indien hij of zij het gevoel heeft gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet en werkprestatie. Bovendien zal een werknemer zich loyaler opstellen ten opzichte van het bedrijf en zich meer inzetten voor de onderneming. Waardering tonen is niet louter een geldkwestie. In tegendeel, een gemeend gebaar van appreciatie zorgt net zo goed, zo niet meer, voor betrokken en tevreden werknemers.

 

Incentive reis

Een bijzondere vorm van waardering voor uw personeel is het aanbieden van een incentive reis. Niet alleen is het aanbieden van een reis een buitengewoon gebaar om uw waardering uit te spreken over de inzet van uw personeel voor de afgelopen periode. Tijdens een meerdaagse reis heeft u bovendien ruim de gelegenheid om met uw personeel ‘quality time’ door te brengen. U heeft tijd om elkaar uitgebreid te spreken, buiten de dagelijkse werksfeer. Een incentive of personeelsreis is dan ook een uniek, niet te onderschatten instrument voor uw bedrijfsvoering! Een prachtig hotel, een unieke locatie voor een lunch, een sportieve activiteit speciaal toegespitst op uw bedrijf, een bijzondere excursie; alles kan bijdragen tot een onvergetelijke reis!

 

Team Building

Eén van beste middelen om de de juiste sfeer te krijgen binnen uw team is een meerdaags teambuilding evenement. U heeft de gelegenheid om de waarden van uw bedrijf te vertalen naar de juiste activiteiten: klantgerichtheid, integriteit, communicatie, creativiteit en betrokkenheid… Deze doelstellingen, gekoppeld aan activiteiten die leiderschap en groepsgeest op de proef stellen, vergroten het succes van uw bedrijf. Een geslaagd teambuilding evenement is zoveel meer dan een gezellig weekendje weg met collega’s, het is een investering in de onderlinge relaties, en daardoor ook een investering in de toekomst van uw bedrijf.

 

Beloning

Bijzondere inzet door uw personeelsleden, klanten en/of leveranciers verdient een bijzondere blijk van waardering; een beloningsreis. Niet alleen resulteert een beloningsreis in het verhogen van de teamgeest en motivatie, maar ook zult u de loyaliteit van uw personeelsleden, klanten en leveranciers aanmerkelijk kunnen verhogen. In deze tijden van economische instabiliteit is het belangrijk om bij uw personeel het vertrouwen in het bedrijf te versterken. Bovendien geeft u met het aanbieden van een beloningsreis niet alleen een bijzonder kado, het is bovendien een blijvende herinnering waar men nog vaak over na zal praten binnen het bedrijf en waar men met heel veel plezier op terug zal kijken.

Pro Incentive Travel, Uw Professionele Incentive Partner