Incentive reizen – motiveren en inspireren

Incentive reizen

Terug naar vorige pagina …

Incentive reizen

Wat is een incentive reis?

Een incentivereis kun je het best omschrijven als een beloningsreis die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde (veelal zakelijke) doelstelling behaald wordt. In de praktijk wordt de term incentivereis ook vaak gebruikt voor iedere groepsreis met een zakelijke karakter. Te denken valt aan een bedrijfsuitje, personeelsreis, een jubileumreis, een seminar, een productpresentatie of een relatiereis. Samen met u zorgen wij dat uw wensen vertaald worden naar een reis die tot in de puntjes verzorgd wordt en waarbij uw doelstellingen zo optimaal mogelijk worden behaald.

 
Werkwijze Pro Incentive Travel:
Hoe gaan wij te werk wanneer u een aanvraag voor een incentive reis bij Pro Incentive Travel neerlegt?
 
Groepsgrootte

Wij helpen u met raad en daad met de organisatie van uw incentivereis waarbij wij uitgaan van een groepsgrootte van 15 personen of meer. Mocht uw gezelschap uit minder deelnemers bestaan, neemt u dan toch contact met ons op. In dat geval adviseren wij u graag of Pro Incentive voor u de juiste organisator is of wellicht een ander organisatiebureau. Pro Incentive denkt met u mee.

 
Voorstel

Graag komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijke briefing. Tijdens dit gesprek brengen wij uw doelstellingen, wensen en budget voor de reis in kaart. Op basis van de briefing krijgt u een eerste voorstel. Dit wordt voor u op maat samengesteld. Soms presenteren we meerdere bestemmingen in een voorstel, afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken altijd met u persoonlijk de mogelijkheden en adviseren u in het maken van de juiste keuzes.

 
Opdrachtbevestiging

Wanneer u besluit om de reis door Pro Incentive Travel te laten organiseren, maken wij een opdrachtbevestiging. Hierin vindt u alle gemaakte afspraken en de uitgangspunten. Tevens worden alle betaling-, valuta- en annuleringsvoorwaarden opgenomen. Eventuele wijzigingen of toevoegingen in de loop van het organisatietraject worden desgewenst in een bijlage aan het contract toegevoegd. Tegelijk met de opdrachtbevestiging ontvangt u een aanbetalingsfactuur.

 
Draaiboek

Nadat de reis bevestigd is beginnen we aan de operationele invulling van het traject, de voorbereiding van de reis. In deze fase is er samen met de contactpersoon van uw bedrijf intensief contact over de logistieke en communicatieve invulling van het project. Het beheren van het draaiboek is een continue proces.

 
Inspectiereis

Afhankelijk van de groepsgrootte en de doelstelling van de reis, is het mogelijk en vaak zelfs raadzaam, om een inspectiereis te organiseren. Hierbij gaat de opdrachtgever veelal mee. Tijdens deze reis worden de hotels, restaurants en bijzondere locaties bezocht. Ook checken we andere relevante programma-onderdelen, zodat alles vooraf is getoetst en de reis optimaal kan worden voorbereid.

 
Reisbegeleiding

Pro Incentive Travel is, afhankelijk van het aantal deelnemers en het programma, aanwezig tijdens uw reis. Ook tijdens de reis checken wij voortdurend de voortgang van het proces. Tijdens de uitvoer van de reis worden wij regelmatig bijgestaan door onze lokale partners in business. Pro Incentive Travel zorgt ervoor dat uw reis op professionele en bijzonder succesvolle wijze verloopt. Een reis georganiseerd door Pro Incentive is een onvergetelijke ervaring.

 
Evaluatie
Na terugkomst van uw incentivereis maken wij graag een afspraak met u voor een persoonlijk evaluatiegesprek, waarbij de gemaakte reis met u zal worden besproken en beoordeeld.
 

Pro Incentive, Uw Professionele Incentive Partner!

Bestemmingen

wereld kaart bestemmingen

Contact:

+31-(0)6 51475439
info@proincentive.nl

cinque terre incentive 2
Japan incentive 2
Dubai incentive 2