Incentive reizen – motiveren en inspireren

Andrea Bocelli concert Teatro del Silenzio 2017

  • Andrea Bocelli Teatro del Silenzio 2017

Andrea Bocelli Concert Teatro del Silenzio 2017

Teatro del Silenzio info

Extra info over het openluchtconcert in het Teatro del Silenzio, Lajatico

Komende zomer, op donderdag 3 augustus 2017, geeft Andrea Bocelli een uniek openlucht concert in zijn geboorte dorp, Lajatico. Temidden van de open velden van Lajatico, wordt het Teatro del Silenzio opgebouwd op een hoger gelegen heuvel met uitzicht over het omliggende gebied. Het theater wordt echt ‘in the middle of nowhere’ opgebouwd; de auto’s kunnen worden geparkeerd op de naastgelegen akkers, waarbij het verkeer overigens in de puntjes wordt geregeld. Je ziet Italiaanse dametjes ietwat ongemakkelijk op torenhoge hakken..

Toscane vervoer

Vervoer naar Toscane

Wij bieden onze arrangementen aan op basis van eigen vervoer. Mocht u per vliegtuig naar Toscane willen afreizen, dan raden wij u aan om te vliegen naar de luchthavens van Pisa of Florence. Op Pisa vliegen de luchtvaartmaatschappijen Transavia (vanuit Amsterdam) en Ryanair (vanuit Eindhoven en Weeze). Naar Florence vliegt u vanuit Amsterdam met de KLM. De accommodaties zijn allen gelegen buiten de bebouwde kom en niet goed bereikbaar per openbaar vervoer. Wij raden vervoer per auto dan ook aan.

Bocelli vervoer

Vervoer naar het concert

Onze ervaring van de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat onze gasten er de voorkeur aan geven het vervoer ter plaatse naar het concert zelf te regelen. Indien gewenst, regelen wij dit echter graag voor u.

De route naar het concert is overigens goed aangegeven indien u in de nabijheid komt van het theater. Het verkeer wordt ter plaatse uitstekend geregeld, bijna on-Italiaans, zou je bijna zeggen. Wanneer wij de reisbescheiden versturen, ontvangt u van ons een routebeschrijving naar het Teatro del Silenzio.