Incentive reizen – motiveren en inspireren
  • Andrea Bocelli Teatro del Silenzio 2019

Terug naar vorige pagina …

Concertarrangementen Andrea Bocelli – Teatro del Silenzio 2019

De data zijn bekend! In 2019 zal Andrea Bocelli weer een openlucht concert geven in de prachtige setting van het Teatro del Silenzio in Toscane. Het concert zal plaats vinden op donderdag, 25 juli 2019 en zaterdag, 27 juli 2019.
 
De komende zomer biedt Pro Incentive wederom diverse reisarrangementen aan rondom het unieke openlucht concert op 25 juli van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio. Sinds 2006 organiseert de virtuoze Italiaanse zanger ieder jaar een openluchtconcert in de heuvels nabij zijn geboortedorp, Lajatico, in Toscane in het Teatro del Silenzio. Hierbij een sfeerimpressie van het eerste concert dat Andrea Bocelli gaf in 2006 in het Teatro del Silenzio.
 
“Ali di libertà” is de titel van de 14de editie van het Teatro del Silenzio. Het management van Bocelli verwoord het thema van de avond als volgt:
“This year the most beloved Italian tenor in the world will be joined by his son Matteo Bocelli, rising star of international pop, from the extraordinary success obtained with the song “Fall on me”, duet interpreted together with his father. “Ali di libertà” is an idea by Alberto Bartalini, eclectic architect, inventor and artistic director of the Teatro del Silenzio.
The title – the same as the renowned song from the album “Yes” by Bocelli – refers to the most ancient and powerful aspiration of humanity … Inspired by Leonardo’s 500th anniversary, the evening will express a pyrotechnic celebration of flight and the desire to bypass the borders: from the myth of Icarus to the flying machine of Leonardo da Vinci, from the faithful and rebellious angels of many religious traditions to the cosmic challenges of the third millennium.”
 
Pro Incentive heeft ook dit jaar weer een groot aantal uitstekende kaarten (eerste klasse, oftewel ‘Prima Poltrona’) kunnen bemachtigen in de voorverkoop voor het eerste concert op 25 juli. Deze tickets kopen wij rechtstreeks van de concertorganisatie. Hierdoor kunnen wij onze gasten uitstekende concertplaatsen aanbieden. Bijgaand een plattegrond van het theater. Dit jaar zal het hele concert voor televisie worden opgenomen, dus dit belooft een bijzondere avond te worden. Op 25 juli zal de zanger ‘Mika’ een gastoptreden geven tijdens het concert.
 
Kijk hier voor meer informatie over het concert en de inhoud van de avond. Bijgaand een overzicht van de locaties van onze hotels ten opzichte van het concert klik hier.
 
Kijk hier voor de routebeschrijving naar het Teatro del Silenzio.

La Collegiata pool klein

Hotel La Collegiata 4**** – San Gimignano

***UITVERKOCHT***

Bocelli arrangement La Collegiata à € 989,00 p.p. obv 3 nachten (24 – 27 juli 2019)

Dit prachtige hotel, oorspronkelijk gebouwd als Franciscaans klooster in 1578, kijkt uit over het hart van de regio van de Chiantiwijnen.

Relais della Rovere bovenzicht

Hotel Relais della Rovere 4**** – Colle Val d’Elsa

***UITVERKOCHT***

Bocelli arrangement Relais della Rovere à € 699,00 p.p. obv 3 nachten (24 – 27 juli 2019)

Dit sfeervolle hotel is het resultaat van de liefdevolle verbouwing van een oude benedictijner abdij uit de 11e eeuw en van een villa uit de Renaissance, die in 1470 in opdracht van Giuliano della Rovere werd gebouwd.


Casolare Le Terre Rosse overview

Hotel Casolare Le Terre Rosse 3*** – San Gimignano

***UITVERKOCHT***

Bocelli arrangement Casolare Le Terre Rosse à € 705,00 p.p. obv 3 nachten (24 – 27 juli 2019)

Le Terre Rosse is prachtig gelegen temidden van het glooiende Toscaanse landschap, op 5 km afstand van San Gimignano. Een heerlijke plek om te relaxen en genieten van de fraaie omgeving.

Sant Elena 3

Hotel Relais St’Elena 4**** – Bibbona

***UITVERKOCHT***

Bocelli arrangement Relais Sant’Elena à € 1.135,00 p.p. obv 3 nachten (24 – 27 juli 2019)

Dit sfeervolle boutique hotel is gelegen op het landgoed van de familie Gardini, in het achterland van de Toscaanse kust. Het landgoed dateert uit de 17de eeuw, omvat 580 hectare grond en is wonderschoon.

Minivan

Concert transfer

Transfer per minivan vanaf uw hotel naar het concert

Indien gewenst, kunnen wij voor u een privé transfer vanaf uw hotel naar het concert verzorgen.

Contact:

++31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this