Incentive reizen – motiveren en inspireren
  • Andrea Bocelli Teatro del Silenzio 2018

Terug naar vorige pagina …

Concertarrangementen Andrea Bocelli – Teatro del Silenzio 2018

Ook in 2018 zal Andrea Bocelli weer een concert geven in de prachtige setting van het Teatro del Silenzio in Toscane. Het concert vindt komende zomer plaats op: zatererdag, 28 juli 2018!
 
De komende zomer stelt Pro Incentive wederom diverse reisarrangementen samen rondom het unieke openlucht concert van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio, in Toscane. In 2018 is het alweer de 13de keer dat het concert wordt georganiseerd. Sinds 2006 organiseert de virtuoze Italiaanse zanger één keer per jaar, een openluchtconcert in de heuvels nabij zijn geboortedorp, Lajatico in Toscane, in het Teatro del Silenzio. Hierbij een indruk van het concert.
 
In 2018 zal er weer een concert worden georganiseerd rondom, een nog nader te bepalen, thema. Het concert zal hoogstwaarschijnlijk, net als de afgelopen jaren, bestaan uit diverse opera aria’s van bekende en minder bekende opera’s.
 
Pro Incentive heeft ook dit jaar weer een groot aantal uitstekende kaarten (klasse Prima Poltrona) kunnen bemachtigen in de voorverkoop, rechtstreeks van de concertorganisatie. Hierdoor kunnen wij onze gasten uitstekende concertplaatsen aanbieden. Bijgaand een plattegrond van het theater.
 
Voor meer informatie over het concert van komende zomer Klik hier. En voor een overzicht van de locaties van onze hotels ten opzichte van het concert klik hier.
 
Voor een routebeschrijving naar het Teatro del Silenzio klik hier.
 Casolare Le Terre Rosse overview

Hotel Casolare Le Terre Rosse 3*** – San Gimignano

Bocelli arrangement Casolare Le Terre Rosse à € 675,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Le Terre Rosse is prachtig gelegen temidden van het glooiende Toscaanse landschap, op 5 km afstand van San Gimignano. Een heerlijke plek om te relaxen en genieten van de fraaie omgeving.
 

Relais della Rovere bovenzicht

Hotel Relais della Rovere 4**** – Colle Val d’Elsa

Bocelli arrangement Relais della Rovere à € 715,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit sfeervolle hotel is het resultaat van de liefdevolle verbouwing van een oude benedictijner abdij uit de 11e eeuw en van een villa uit de Renaissance, die in 1470 in opdracht van Giuliano della Rovere werd gebouwd.
 

La Collegiata pool klein

Hotel La Collegiata 4**** – San Gimignano

Bocelli arrangement La Collegiata à € 819,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit prachtige hotel, oorspronkelijk gebouwd als Franciscaans klooster in 1578, kijkt uit over het hart van de regio van de Chiantiwijnen.
 

Sant Elena 3

Hotel Relais St’Elena 4**** – Bibbona

Bocelli arrangement Relais Sant’Elena à € 959,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit sfeervolle boutique hotel is gelegen op het landgoed van de familie Gardini, in het achterland van de Toscaanse kust. Het landgoed dateert uit de 17de eeuw, omvat 580 hectare grond en is wonderschoon.
 

Minivan

Concert transfer

Transfer per minivan vanaf uw hotel naar het concert

Indien gewenst, kunnen wij voor u een privé transfer vanaf uw hotel naar het concert verzorgen. Graag aangeven bij uw reservering.

Contact:

++31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

.