Incentive reizen – motiveren en inspireren
  • Andrea Bocelli Teatro del Silenzio 2018

Terug naar vorige pagina …

Concertarrangementen Andrea Bocelli – Teatro del Silenzio 2018

Ook in 2018 zal Andrea Bocelli weer een concert geven in de prachtige setting van het Teatro del Silenzio in Toscane. Het concert vindt komende zomer plaats op 2 data: zaterdag, 28 juli en maandag, 30 juli 2018.
 
De komende zomer stelt Pro Incentive wederom diverse reisarrangementen samen rondom het unieke openlucht concert van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio, in Toscane. In 2018 is het alweer de 13de keer dat het concert wordt georganiseerd. Sinds 2006 organiseert de virtuoze Italiaanse zanger ieder jaar een openluchtconcert in de heuvels nabij zijn geboortedorp, Lajatico in Toscane, in het Teatro del Silenzio. Hierbij een sfeerimpressie van het concert.
 
In 2018 zal Andrea Bocelli met vele anderen (namen worden later bekend gemaakt) in het Teatro del Silenzio de opera ‘ANDREA CHÉNIER’ van Umberto Giordano ten gehore brengen. Andrea Bocelli gaat terug naar zijn grootste passie, de Opera, en wel een heel bijzondere opera. ‘Andrea Chénier’ is de eerste opera die Andrea hoorde op jonge leeftijd. Het is zijn meest geliefde opera en de opera waarvan hij op acht-jarige leeftijd zijn eerste aria opnam.
 
Pro Incentive heeft ook dit jaar weer een groot aantal uitstekende kaarten (eerste klasse, oftewel ‘Prima Poltrona’) kunnen bemachtigen in de voorverkoop, rechtstreeks van de concertorganisatie. Hierdoor kunnen wij onze gasten uitstekende concertplaatsen aanbieden. Wij hebben dit jaar uitsluitend kaarten voor het eerste concert op zaterdag, 28 juli.  Bijgaand een plattegrond van het theater.
 
Voor meer informatie over het concert van komende zomer Klik hier. En voor een overzicht van de locaties van onze hotels ten opzichte van het concert klik hier.
 
Voor een routebeschrijving naar het Teatro del Silenzio klik hier.

La Collegiata pool klein

Hotel La Collegiata 4**** – San Gimignano
**Uitverkocht**

Bocelli arrangement La Collegiata à € 939,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit prachtige hotel, oorspronkelijk gebouwd als Franciscaans klooster in 1578, kijkt uit over het hart van de regio van de Chiantiwijnen.

Relais della Rovere bovenzicht

Hotel Relais della Rovere 4**** – Colle Val d’Elsa
**Uitverkocht**

Bocelli arrangement Relais della Rovere à € 725,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit sfeervolle hotel is het resultaat van de liefdevolle verbouwing van een oude benedictijner abdij uit de 11e eeuw en van een villa uit de Renaissance, die in 1470 in opdracht van Giuliano della Rovere werd gebouwd.


Casolare Le Terre Rosse overview

Hotel Casolare Le Terre Rosse 3*** – San Gimignano
**Uitverkocht**

Bocelli arrangement Casolare Le Terre Rosse à € 675,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Le Terre Rosse is prachtig gelegen temidden van het glooiende Toscaanse landschap, op 5 km afstand van San Gimignano. Een heerlijke plek om te relaxen en genieten van de fraaie omgeving.

Sant Elena 3

Hotel Relais St’Elena 4**** – Bibbona
**Uitverkocht**

Bocelli arrangement Relais Sant’Elena à € 959,00 p.p. obv 3 nachten (27 – 30 juli 2018)

Dit sfeervolle boutique hotel is gelegen op het landgoed van de familie Gardini, in het achterland van de Toscaanse kust. Het landgoed dateert uit de 17de eeuw, omvat 580 hectare grond en is wonderschoon.

Minivan

Concert transfer

Transfer per minivan vanaf uw hotel naar het concert

Indien gewenst, kunnen wij voor u een privé transfer vanaf uw hotel naar het concert verzorgen. Graag aangeven bij uw reservering.

Contact:

++31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

.