Incentive reizen – motiveren en inspireren
  • Andrea Bocelli Teatro del Silenzio 2017

Terug naar vorige pagina …

Concertarrangementen Andrea Bocelli – Teatro del Silenzio 2017

Contact:

+31-343-411 790
info@proincentive.nl

Share this

Openluchtconcert Teatro del Silenzio 3 augustus 2017

 
Ook in 2017 zal Andrea Bocelli weer een concert geven in de prachtige setting van het Teatro del Silenzio in Toscane. Het concert vindt komende zomer plaats op: donderdag, 3 augustus 2017!
 
Deze zomer stelt Pro Incentive wederom diverse reisarrangementen samen rondom het unieke openlucht concert van Andrea Bocelli in het Teatro del Silenzio, in Toscane. In 2017 is het alweer de 12de keer dat het concert wordt georganiseerd. Sinds 2006 organiseert de virtuoze Italiaanse zanger één keer per jaar, een openluchtconcert in de heuvels nabij zijn geboortedorp, Lajatico in Toscane, in het Teatro del Silenzio. Hierbij een indruk van het concert.
 
In 2015 was het de 10de editie van dit bijzondere concert en om deze reden werden er in dat jaar twee concerten georganiseerd, één volledige opera (het meesterwerk ‘Turandot’ van Puccini met Bocelli in de hoofdrol) en een concert waarbij Bocelli duetten zong met internationale sterren. In 2017, net als in 2016 overigens, zal er weer één concert worden georganiseerd. In 2016 was het thema ‘Le Cirque’, het circus. Het concert bestond uit diverse opera aria’s van bekende en minder bekende opera’s rondom het thema ‘circus’. Het thema voor het concert van 2017 is nog niet bekend.
 
Pro Incentive heeft ook dit jaar weer een groot aantal eerste klas Poltronissima kaarten kunnen afnemen in de voorverkoop, rechtstreeks van de concertorganisatie. Hierdoor konden wij onze gasten uitstekende plaatsen aanbieden op de ere rang (Area Poltronissima). Bijgaand een plattegrond van het theater.
 
Voor meer informatie over het concert van komende zomer Klik hier. en voor een overzicht van de locaties van onze hotels ten opzichte van het concert klik hier.
 
Voor een routebeschrijving naar het Teatro del Silenzio klik hier.
 

Bocelli concertarrangementen


Casolare Le Terre Rosse overview

Hotel Casolare Le Terre Rosse 3*** – San Gimignano

Bocelli arrangement Casolare Le Terre Rosse à € 725,00 p.p. obv 3 nachten (2 – 5 augustus 2017)

Le Terre Rosse is prachtig gelegen temidden van het glooiende Toscaanse landschap, op 5 km afstand van San Gimignano. Een heerlijke plek om te relaxen en genieten van de fraaie omgeving.
 
UITVERKOCHT

Relais della Rovere bovenzicht

Hotel Relais della Rovere 4**** – Colle Val d’Elsa

Bocelli arrangement Relais della Rovere à € 825,00 p.p. obv 3 nachten (2 – 5 augustus 2017)

Dit sfeervolle hotel is het resultaat van de liefdevolle verbouwing van een oude benedictijner abdij uit de 11e eeuw en van een villa uit de Renaissance, die in 1470 in opdracht van Giuliano della Rovere werd gebouwd.
 
UITVERKOCHT


La Collegiata pool klein

Hotel La Collegiata 4**** – San Gimignano

Bocelli arrangement La Collegiata à € 965,00 p.p. obv 3 nachten (2 – 5 augustus 2017)

Dit prachtige hotel, oorspronkelijk gebouwd als Franciscaans klooster in 1578, kijkt uit over het hart van de regio van de Chiantiwijnen.
 
UITVERKOCHT

Sant Elena 3

Hotel Relais St’Elena 4**** – Bibbona

Bocelli arrangement Relais Sant’Elena à € 1.049,00 p.p. obv 3 nachten (2 – 5 augustus 2017)

Dit sfeervolle boutique hotel is gelegen op het landgoed van de familie Gardini, in het achterland van de Toscaanse kust. Het landgoed dateert uit de 17de eeuw, omvat 580 hectare grond en is wonderschoon.
 
UITVERKOCHT

Minivan

Concert transfer

Transfer per minivan vanaf uw hotel naar het concert

Indien gewenst, kunnen wij voor u een privé transfer vanaf uw hotel naar het concert verzorgen. Graag aangeven bij uw reservering.

Contact:

++31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this

Uw reactie


Hier kunt u uw reactie plaatsen
*verplicht

.