Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Zuid Afrika Safari Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Johannesburg

U komt aan in Johannesburg waar u 1 nacht in een luxueus 5***** hotel verblijft. Na ontvangst van het welkomstgeschenk (safari uitrusting) en een uitleg over wat u de komende dagen te wachten staat, is er tijd om bij te komen van de reis. In de avond dineert u in het hotel.

Dag 2 – Phinda Game Reserve Lodge
Na het ontbijt vertrekt u per privé-chartervlucht naar de Phinda Game Reserve Lodge, waar u wordt ontvangen met Afrikaanse trommels en een welkomstdrankje.
U gebruikt de lunch in de lodge en na de afternoon tea gaat de safari van start. In een open jeep met geschoolde chauffeurs en gekwalificeerde rangers gaat u in het Phinda Game Reserve op zoek naar o.a. luipaarden, leeuwen, olifanten en buffels.
Onder het genot van een drankje geniet u van de spectaculaire Afrikaanse zonsondergang. ‘s Avonds dineert u bij het kampvuur midden in de vrije natuur.

Dag 3 – Safari, slangen en Zulu’s…
De meeste wilde dieren zijn rond zonsopgang of zonsondergang te zien. Daarom wordt u vroeg gewekt en na een klein ontbijt vertrekt u voor een ochtendsafari. Na afloop keert u terug naar de lodge waar u kunt genieten van een bijzonder ontbijt in de Afrikaanse bush. In de loop van de ochtend wordt er een rondvlucht van ongeveer één uur over het spectaculaire Maputaland gemaakt. Na een feestelijke lunch in de lodge krijgt u een slangendemonstratie.
De zonsondergang maakt u deze keer mee vanaf een boot op de Mzinene rivier. Het diner wordt uiteraard weer in de vrije natuur geserveerd onder begeleiding van een Marimba Band en Zulu-krijgers die hun traditionele dans opvoeren.

Dag 4 – Ochtend Safari
Wederom wordt u vroeg gewekt en krijgt u tijdens de ochtendsafari de laatste mogelijkheid om de fascinerende Afrikaanse wilde dieren van dichtbij te bekijken. U keert terug naar de lodge en na een lunch in de bush vliegt u met een privé-chartervlucht terug naar de luchthaven van Johannesburg. Van daaruit vliegt u terug naar huis.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this