Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Kaapstad Incentive

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Uitzicht op Kaapstad
In de ochtend aankomst op de luchthaven van Kaapstad. Per privé transfer gaat u richting Signal Hill waar wij een exclusieve lunch voor u organiseren. Vanaf deze heuvel heeft u een fantasisch uitzicht op Kaapstad, de oceaan én de Tafelberg. Met een glas champagne en een overheerlijke lunch kunt u rustig wennen aan het heerlijke klimaat van Kaapstad. In de middag wandeltour door het centrum van Kaapstad, waarna het tijd is om in te checken in uw hotel. Deze eerste avond staat er een diner in het gezellige Waterfront op het programma.

Dag 2 – Zeeleeuwen, dolfijnen, pinguïns en misschien een walvis…
Deze dag verkennen we de zuidkant van Kaapstad. De ochtend gaan we naar Hout Baai waar u met een snelle speedboot naar Seal island gaat. De snelle boot, de zeeleeuwen en de prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijke ochtend. En wie weet ziet u nog wel een school dolfijnen, of een walvis… Hierna gaat de tocht naar Kaap de Goede Hoop, waarnu u richting Boulders Beach gaat, waar u talrijke pinguïns zult zien. Tussendoor maken wij een stop op een strand voor een gezellige picnic lunch. Voor de liefhebber is er tijd voor een duik in het frisse water van de oceaan…
Deze avond gaan we naar het trendy ‘Camps Bay’. Op ‘The Strip’, de boulevard van Camps Bay, is het zien en gezien worden. Geniet van een sundowner en heerlijk diner, terwijl de laatste zonnestralen het terras verwarmen.

Dag 3 – Haaien of leeuwen
Vanuit Kaapstad kunt u op zo’n 2 1/2 uur rijden een heuse safari tocht maken en de Big 5 met eigen ogen zien. Maar ook bestaat er de mogelijkheid om met haaien te duiken, in een kooi, weliswaar. Hoe avontuurlijk wilt u het hebben? De keuze is aan u.
De laatste avond hebben wij een bijzondere locatie voor u in gedachten: Shimmy Beach Club. Met een geweldige locatie aan de oceaan met privé strand, compleet met infinity pool, trendy bar en uitstekend restaurant, is dit ‘the place to be’. Na het diner is er gelegenheid om te dansen op de beats van de DJ. Wedden dat de hele groep na afloop roept:“Ek wil nog nie na huis nie!”

Dag 4 – Franschhoek
Deze laatste dag gaan wij het wijngebied, ten noorden van Kaapstad, verkennen, op de fiets! Na een wijnproeverij, vervolgen wij de fietstocht naar een volgend wijnlandgoed. Hier wacht u een lunch in een prachtig gelegen wijngaard. Voor de lunch laat een kinderkoor u kennismaken met enkele bekende Afrikaanse liederen. Na de lunch transfer per bus naar Franschhoek waar u wat vrije tijd heeft om rond te wandelen en te winkelen in dit gezellige stadje. Waarna het alweer tijd is om richting de luchthaven van Kaapstad te vertrekken. Retour vlucht met aankomst de volgende ochtend vroeg in Amsterdam.

Contact:

+31-(0)34 34 43 43 1
info@proincentive.nl

Share this