Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Zuid-Afrika
Zuid Afrika is een geweldige bestemming voor een bijzondere incentive reis. Niet alleen kunt u Kaapstad bezoeken, een bruisende moderne stad met een heerlijk laid-back gevoel. Bezoek ook de nabijgelegen wijngebieden, zoals Stellenbosch en Paarl. Ga de oceaan op, op zoek naar walvissen en bezoek de stranden waar u de pinguins zo voorbij ziet lopen! Maar natuurlijk heeft Zuid Afrika ook een aantal fantastische safariparken. En dat allemaal in één land….

Kaapstad Incentive

De meest zuidelijke, en zonder twijfel, mooiste stad van het Afrikaanse continent; Kaapstad. Geniet van de fraaie stranden, de natuur, de oceaan, de uitstekende restaurants, de hippe cafés aan The Strip in Camps Bay en nog veel meer. In deze stad kan en mag alles. Kaapstad is in de loop der jaren de speelplaats geworden van de rich and famous. En niet voor niets….


Zuid Afrika safari klein

Zuid Afrika Safari Incentive

Wat is er meer inspirerend dan met het team op safari in één van de wildparken van Zuid Afrika. Ga op zoek naar de Big Five in Kruger Nationaal Park, ontdek de cultuur van de Nbele stammen of slaap in een exclusieve Private Game Lodge in de bush van Madikwe. En geniet natuurlijk van een goed glas Zuid Afrikaanse wijn…