Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

New York Incentive

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Indrukwekkende skyline

Na een vlucht van acht uur landen we op een van de internationale luchthavens van New York. Met een beetje geluk hebben we vanuit het vliegtuig de enorm indrukwekkende skyline van New York al gezien. Bij aankomst wordt u door limousines opgewacht en gaat u als echte moviestars naar Down Town Manhattan. Het feest kan beginnen!

New York kent prachtige hotels voor ieder budget, maar onder het mom ‘als je het doet doe het dan goed’ reserveren we voor u het W-hotel op Times Square. De eerste avond dineert u op een bijzondere locatie, namelijk de ballroom van het Chrysler building. Gebouwd in 1930 en ooit een van de hoogste gebouwen van de USA. Vanuit deze locatie heeft u een prachtig uitzicht over de stad en haar miljoenen lichtjes.
 
Dag 2 – Baseball van The Yankees vanuit de skybox

Op loopafstand van het hotel ligt het enorme Central Park waar u te voet naar toe gaat voor een tocht door het park op oer Hollandse fietsen! Na een korte introductie stapt u op de fiets voor een prachtige fietstocht door mid- en uppertown. Iedere stad is vanaf de fiets weer zeer bijzonder. U ontbijt, op zijn Amerikaans, ‘buiten de deur’. Mede door haar praktische stratenplan is het makkelijk je weg te vinden. We maken een stop in het Guggenheim museum en vervolgen onze weg. De indrukken blijven je om de oren vliegen.

Om even bij te komen en met beide benen op de grond te blijven staan, hebben we een vrije middag ingepland. Maar of er wel wordt uitgerust, is de vraag, er is zoveel te zien in deze stad…. Terug op uw kamer ligt er een verrassing klaar. Een shirt en cap van de New York Yankees, als warmmakertje voor de sportieve avond die komen gaat. Een oude NY schoolbus wacht u op om u te vervoeren naar het Yankee Stadium. Want een verblijf in NY kan niet zonder een wedstrijd van de New York Yankees te hebben bijgewoond. Het diner wordt geserveerd in een skybox in het stadion en een oud international geeft een korte cursus baseball zodat u het spel goed kunt volgen.
 
Dag 3 – Sport, Ground Zero en helikopters

Om de sportieve geest van de avond ervoor vast te houden begint de ochtend met een gymsessie in Central Park. In de ‘fitness capital of the world’ organiseren we een korte hardloopwedstrijd dwars door Central Park, dit moet je een keer in je leven hebben meegemaakt. Hardlopen kan overal maar in Central Park krijg je toch echt kippenvel als je daar aan het joggen bent!

En voor de niet-hardlopers organiseren we een ochtend work-out onder leiding van een fanatieke gyminstructor. Na de ochtendsessie heeft iedereen gelegenheid om zich op te frissen in het hotel. We ontbijten bij een echte Deli. We vervolgen onze weg naar het zuidelijke deel van de stad waar Ground Zero een diepe indruk maakt. Hierna gaat het richting Brooklyn Bridge waar we te voet weer terug gaan naar lower Manhattan, één keer in je leven moet je over de Brooklyn Bridge hebben gelopen. Terug op Manhattan staan op Pier 17 helikopters u op te wachten. NY vanuit de lucht is een adembenemende ervaring. De helikopter vliegt u over de Hudson Rivier vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. De helikopter zet u af bij alweer zo’n historisch monument in de stad, Ellis Island. Voor miljoenen emigranten hun eerste kennismaking met de USA en de start van hun American Dream. Na de bezichtiging vliegt u terug naar de westkant van de stad waar u vlak bij het hotel bent.

‘s Avonds staat er een heel bijzonder diner op het programma. U gaat naar een oud statig privé huis van de voormalig chef kok van Jackie Kennedy en een nationale culinaire goeroe, Annemarie. Zij stelt haar imposante huis ter beschikking aan privé groepen en zij zal samen met de gasten gaan koken; een zeer bijzondere kennismaking met de topkeuken van New York!
 
Dag 4 – Gospel in Harlem en Jazz

De laatste ochtend brengt u een bezoek aan Harlem en krijgt u eerst een workshop gospel zingen. De passie voor muziek, de sfeer, het is weergaloos. Na de workshop gaat u naar een kerkdienst om met het echte gospelkoor mee te zingen en samen muziek te maken.

Na deze fantastische ervaring maakt u een boottrip op de Hudson rivier, waar u met een warm jazz kwartet ontvangen wordt. De skyline is prachtig te zien vanaf de boot en met een echt Amerikaanse lunch, van wraps, muffins en bagels neemt u langzaam afscheid van deze bruisende stad. De boot legt aan aan de kade en prachtige streched limo’s staan klaar om u naar de luchthaven te brengen, een prachtige stijlvolle afsluiting.

Contact:

+31-343-443 431
info@proincentive.nl

Share this