Incentive reizen – motiveren en inspireren

Miami

Terug naar vorige pagina …

Miami Incentive Reis

  1. reisprogramma
Zoekt u een zonnige bestemming met bezienswaardigheden, strand, natuur en een swingend nachtleven, dan is Miami ‘the place to be’. Het hart van de strandstad Miami is ongetwijfeld South Beach met haar geweldige stranden, befaamde art deco-hotels en de wereldberoemde boulevard Ocean Drive. Zien en gezien worden is hier een nationale sport! Maar behalve zon, zee en strand heeft Miami nog veel meer te bieden. Zo kent het Everglades National Park de grootste subtropische wildernis van het land. En in de avonduren komt Miami pas echt tot leven, salsa, sundowners en trendy beach clubs… Tja, waar wachten we nog op: We’re going to Miami!

Voorbeeld reis:

Dag 1 – Vlucht naar Miami
De vrijdagochtend vertrekt u aan het begin van de middag vanuit Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Miami. Aankomst in Miami in de avond. In uw hotel wordt u verwelkomd met cocktails aan het zwembad. Check-in in uw hotel aan South Beach.
 
Dag 2 – Art Deco, Miljonairs, Strand en Salsa!
In de ochtend organiseren wij een fietstour door het Art Deco district. Niets zo leuk om per fiets Miami te verkennen. U fietst langs de boulevard, ziet prachtige Art Deco gebouwen en leert alles over dit deel van Miami. Hierna is het tijd voor een super snelle ‘Thriller’ speedboottocht vanuit de haven van Miami. De Supercat Catamaran speedboot gaat wel tot 80 km/pu. Hou je vast geniet van de snelheid en zie hoe de celebrities en rijken der aarden leven aan de ‘Millionaire’s Row’…. Hierna lunch in restaurant ‘the Rusty Pelican’. De rest van de middag heeft u tijd om te genieten van het strand, zwembad en overige faciliteiten van uw hotel.
In het begin van de avond leert u tijdens een salsa workshop de juiste ‘moves’ voor een night out in Miami. Ontdek Miami’s danscultuur! Deze vaardigheden kunt u later op de avond uitvoerig demonstreren op de dansvloer na afloop van het diner in het Cubaanse Restaurant, Yuca.
 
Dag 3 – Everglades, Peddel surf tour en Nikki Beach Sunday Night Party
In de ochtend vertrekt u vroeg richting het Everglades National Park (45 min) waar u per Airboat een tocht maakt door het park. U ziet honderden vogels en natuurlijk alligators en krokodillen. Retour naar Miami voor een heerlijke Amerikaanse ‘burger’ lunch. Hierna maakt u een ‘Stand Up Peddel Surf tour’ van 1 1/2 uur langs diverse bezienswaardigheden van Miami vanaf het water. Sportiviteit en sightseeing in één. De dag sluiten we af bij Nikki Beach Miami met een diner en de beroemde Sundaynight party. Deze geweldige locatie aan het strand staat garant voor een weergaloos feest. Sundowners en swingen maar!
 
Dag 4 – Shoppen en goodbye
Deze dag doen we rustig aan zodat iedereen een beetje kan bijkomen van het feest van de laatste avond bij Nikki Beach. Deze dag is ter vrije besteding. Dit is uw kans om te shoppen of om nog een ander deel van Miami te ontdekken. Of geniet nog even van de laatste zonnestralen aan het strand of zwembad van uw hotel. Aan het eind van de middag organiseren wij een vroeg diner in de tuin van het hotel voordat het tijd is om te vertrekken richting de airport.

Contact:

+31-(0)34 34 43 43 1
info@proincentive.nl

Share this