Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Istanbul Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – In de middag aankomst rechtstreekse vlucht vanuit Schiphol
Deze avond verkennen wij de levendige wijk Pera, met de gezellige Nevizade straat boordevol taverna’s, bars en restaurants, allemaal met een terras. Hier kunt u als de beste de sfeer van Istanbul voelen én proeven.
 
Dag 2 – Verkenning van Istanbul
In de ochtend organiseren wij een rally door de stad. In teams ontdekt u de stad, de gebruiken en leefgewoontes van de bewoners van Istanbul. Er zijn diverse opdrachten en een aantal leuke stops. Zo stoppen we in een Waterpijp Café en bij een straatkraam om enkele Turkse hapjes te proeven. We eindigen op de Kruiden Bazaar.
Lunch in Pandeli restaurant, gelegen op de eerste verdieping in de Kruiden Bazaar.
In de middag bezoeken wij de Grand Bazaar, absoluut de moeite waard. Je komt er ogen en oren te kort!
Diner in Mikla restaurant, gelegen op de bovenste verdieping van het Marmara Pera Hotel. Mikla heeft één van de mooiste uitzichten over Istanbul. Terwijl u geniet van de culinaire gerechten, ligt de stad aan uw voeten!
 
Dag 3: Blauwe Moskee en Draken race.
Deze zondagochtend bezoeken wij enkele highlights van de stad die u in ieder geval gezien moet hebben..de Blauwe Moskee, het Topkapi Paleis en de Aghia Sofia. Stuk voor stuk adembenemende historische meesterwerken.

Lunch in restaurant Karakol gelegen in de tuinen van het Topkapi Paleis

Deze middag komt het teamelement weer aan bod, in draken boten wordt er wedstrijd gehouden in Boshporus. Een spannende belevenis in een prachtige omgeving.
Diner in restaurant Feriye. Dit restaurant is gevestigd in een voormalig Ottomaans politie bureau en heeft een fantastisch terras aan de rivier.
 
Dag 4: Vertrek
Na het ontbijt vertrekt u richting luchthaven voor uw vlucht richting Schiphol.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this