Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Tanzania Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Kilimanjaro

Vertrek rechtstreekse vlucht naar Kilimanjaro. Transfer naar KIA Lodge ( op korte afstand van de luchthaven ) waar u de eerste nacht verblijft. De Lodge heeft een prachtige tuin met zwembad en een werkelijk uniek uitzicht op de Kilimanjaro.
Dag 2 – Vertrek naar de Serengeti

Vroeg ontbijtbuffet in de lodge, waarna u met een binnenlandse vlucht vertrekt naar het Serengeti National Park.

De komende dagen heeft u privé jeeps met Engelstalige chauffeurs tot uw beschikking. De Jeeps hebben een open dak. Vanuit de auto staand heeft u een prachtig overzicht van de omgeving. Daarnaast heeft iedereen in de auto een zitplaats bij het raam dat opengeschoven kan worden. Op deze manier is goed zicht gegarandeerd. Bij aankomst staan de jeeps klaar en maakt u meteen een prachtige safari in het park onderweg naar uw privé kamp.

Lunch wordt onderweg op een bijzondere locatie voor u klaar gezet.

Aankomst kamp + diner in open lucht
Dag 3 & 4 – Jeep Safari

De komende 2 dagen gaat u de Serengeti verder verkennen. Geniet van de prachtige omgeving, de natuur en natuurlijk de dieren. Samen met uw gids overlegt u uw eigen programma. De maaltijden worden buiten geserveerd en zijn van uitstekende kwaliteit. Een kampeer safari in de Serengeti is een onvergetelijke ervaring en wordt door de kenners als mooiste wildpark gezien!
Dag 5 – Ballontocht over de Serengeti

U wordt in alle vroegte opgehaald voor een ballontocht over de Serengeti. U vliegt ongeveer 1 uur boven de Serengeti vlakte, een unieke, onvergetelijke ervaring. Na de ballontocht staat er een Champagne ontbijt voor u klaar.
Vlucht vanaf landingsbaan Serengeti naar Kilimanjaro luchthaven. Transfer naar KIA Lodge waar wij dagkamers voor u hebben gereserveerd zodat u gebruik kunt maken van de kamers en het zwembad. Deze middag komt u bij van alle belevenissen van de afgelopen dagen op een mooie, sfeervolle plek. Afscheidsdiner in KIA Lodge en transfer naar luchthaven voor vertrek richting Schiphol.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this