Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Sevilla

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Sevilla, Sherry en Tapas

U komt aan in de middag met uw vlucht en na inchecken in het hotel gaan we meteen te voet het sfeervolle centrum van de stad ontdekken. We beginnen met een korte stadswandeling met een Nederlandstalige gids eindigend in een gezellige tapas bar, waar we sherry, wijn en tapas proeven. Tijdens de proeverij komt een Tuna band van troubadours langs om de groep toe te zingen. De stemming zit er geheid meteen in!!

Dag 2 – Fietsen, Paëlla en Flamenco

Sevilla leent zich uitstekend voor een verkenning per fiets. Onder leiding van onze gids verkent u de rest van deze prachtige stad. We eindigen met een paëlla competitie. Welk team maakt de lekkerste, en meest authentieke paëlla?! In de middag even vrije tijd om door de stad te slenteren, een museum te bezoeken of te shoppen. Deze avond organiseren wij een prachtig diner voor u met een privé Flamenco voorstelling.

Dag 3 – Golfen

De laatste dag gaan wij naar één van de prachtige golfbanen die rondom Sevilla liggen. We lunchen in de ‘country club’, het mooi gelegen restaurant van de golfbaan. Na deze golfclinic is het helaas al weer tijd om naar de luchthaven te gaan.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this