Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Marbella Incentive reis
  1. reisprogramma
Marbella, gelegen aan de Costa del Sol, is een mondaine badplaats en een favoriete bestemming voor ´the Rich and the Famous´. Hier vindt u de typische Andalusische flair, smalle straatjes, witte huizen, kleurrijke, tropische tuinen en lange stranden. Ook het achterland heeft het nodige te bieden met haar hoge bergen, fraaie landschappen en pittoreske dorpjes. Op korte afstand van Marbella (7 km) vindt u Puerto Banús, één van de mooiste jachthavens van de Middellandse Zee. Door het uitstekende klimaat is het hier gedurende het hele jaar heerlijk vertoeven en is er altijd veel te beleven. Marbella biedt een scala aan uitstekende traditionele, maar ook trendy restaurants. En in de avond kunt u genieten van het bruisend nachtleven van Puerto Banús. Marbella heeft het!
 

Voorbeeld reis:

Dag 1 – Vlucht, fietstocht door Malaga en Paella wedstrijd op het strand
De vrijdagochtend vertrekt u vroeg vanuit Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Málaga. Aankomst in de ochtend in Málaga, waarna het programma direct van start gaat. Na een heerlijk kopje koffie op een terras in het centrum van Málaga, verkent u deze fraaie stad per fiets. Natuurlijk wordt er ook een stop gemaakt op het strand voor een verfrissend drankje. Hierna is het tijd om de tapas specialiteiten van Málaga te ontdekken. Lunch op het terras met een glaasje sherry. Na afloop vertrekt u richting Marbella. Check-in in uw hotel aan het strand. Deze avond organiseren wij een paella en sangriawedstrijd in een beachclub aan het strand van Marbella. Wie maakt de lekkerste sangria en paella?!
 
Dag 2 – I-pad speurtocht in Ronda, stierenfokkerij en Puerto Banús
In de ochtend vertrekt u naar het wonderschone witte stadje Ronda, wat op zo’n 1 uur rijden van Marbella ligt. Tijdens een speurtocht met de i-pad verkent u het witte stadje Ronda met de beroemde brug, ‘de Tajo’. Lunch in restaurant Mirador met een prachtig wijds uitzicht op de omliggende bergen.
Na de lunch gaat u naar een heuse stierenfokkerij. Wat is er meer authentiek voor deze streek dan dat! De durfals mogen hun kunsten vertonen met een jong kalfje (natuurlijk zonder bloederige taferelen). In de avond organiseren wij een diner voor u in de luxe jachthaven van Puerto Banús. U heeft een prachtig uitzicht op de aangemeerde jachten. Zien en gezien worden is hier het motto.
 
Dag 3 – Zeilregatta en vislunch aan het strand
In de ochtend staat er een sportieve activiteit op het programma: Beach Olympics. Uw groep wordt opgedeeld in teams en op het strand gaat u met elkaar de strijd aan. Beach volleybal, voetbal, snelheidsparcours, kayak en zandkastelen bouwen, zijn de diverse onderdelen. Na afloop serveren wij u een overheerlijke verse vislunch op het strand. Middag ter vrije besteding. In de avond ontdekt u het zeer gezellige historische centrum van Marbella. Na afloop wacht er een Flamenco voorstelling in kleine kring. Een bijzondere ervaring waar iedereen van onder de indruk zal zijn.
 
Dag 4 – Retour Amsterdam
In de ochtend is het helaas alweer tijd om te vertrekken. Met de ochtendvlucht gaat u retour naar Amsterdam.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this