Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Mallorca Incentive reis

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl


Share this

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Zee, zon en zeilen!
Vertrek in de namiddag per vlucht naar Palma. Aankomst in hotel. Deze avond wacht de groep meteen al een ‘magische’ verrassing: vanuit de haven van Puerto Portals gaat uw groep aan boord van de catamaran genaamd “Magic”. U vaart langs de adembenemende kustlijn van het zuid westen van Mallorca en gaat aan land bij een afgelegen baai voor een heerlijke barbecue. Met muziek en sundowners wordt het pas echt een feest. Is er een betere start voor uw weekend?

Dag 2 – Fietsen, golfen en Flamenco
Deze ochtend beginnen we met een fietsrally door het historische centrum van Palma. Ontdek de mooiste pleinen, leukste straatjes en meest trendy design winkeltjes. De rally eindigt in een gezellig tapasrestaurant.
In de middag staat golven op het programma. We bezoeken één van de prachtige banen die Mallorca rijk is. Niet voor niets komen de rijken der aarden hier om een balletje te slaan. Bijna nergens vindt u zoveel prachtige banen op een relatief klein oppervlak. Geniet van het natuurschoon rondom de baan en natuurlijk van het golfspel. Voor degene die nog geen golf ervaring hebben, organiseren wij een golf clinic.

In de avond organiseren wij een galadiner in een klassieke Finca in het achterland. Met een flamenco optreden, een heerlijk 4-gangen diner en een swingende dj na afloop, geniet de groep tot in de kleine uurtjes van deze noche fantástica.

Dag 3 – Beach Olympics en Paëlla
De ochtend beginnen we het programma iets later, om iedereen de gelegenheid te geven bij te komen van alle belevenissen. Geniet van de faciliteiten van uw hotel; het strand, het zwembad en de overige sportfaciliteiten, of slaap uit. Om 11.00 wordt u verwacht bij de start van de Beach Olympics. De groep wordt in verschillende teams verdeeld, en er wordt gestreden om de titel van ‘Beachteam of the year’. Na een heerlijke paëlla lunch op het strand is het tijd om te verzamelen voor de terugtocht naar de luchthaven.

¡Viva Mallorca!