Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Ibiza Incentive

  1. reisprogramma

Ibiza is hot, hip & happening. Hier komt u voor zon, de prachtige azuurblauwe zee, de mooie natuur, de trendy restaurants, het relaxte hippie gevoel en hippe clubs. Ibiza heeft heel veel te bieden en is een geweldige bestemming voor een teambuilding reis of incentive reis. Overdag vormt het eiland, de perfecte uitvalsbasis voor diverse teambuilding activiteiten, en in de avonduren geniet u van heerlijke lokale en internationale gerechten in één van de traditionele of supertrendy restaurants. En na afloop kan er natuurlijk gedanst worden, tot in de vroege uurtjes. Dit is dus echt een bestemming ‘voor ieder wat wils’.

Voorbeeld reis

Dag 1 – Zon, zee en kayak!

Vertrek vroeg in de ochtend per vlucht naar Ibiza. Aankomst in hotel. De lunch gebruiken we in de tuin van het hotel, aan het strand. Na afloop van de lunch heeft iedereen tijd om zich te verkleden voor de eerste actieve excursie. Vanaf het strand vertrekt u onder leiding van onze gids voor een 2-uur durend kayaktocht langs de kust van Ibiza. U vaart langs prachtige strandjes, langs kleine grotten waar u in kunt varen. En natuurlijk is er tijd om te stoppen voor een zwembreak. De eerste avond dineren wij in een gezellig traditioneel Spaans restaurant in Ibiza stad.

Dag 2 – Scooter rally, zwemmen en Ushaïa Beach party

Deze dag staat er een scooter rally op het programma. Met het uitvoeren van de diverse opdrachten leert u het eiland beter kennen. Het leuke van de scooter is dat u op plekken komt waar u met de auto nooit zou kunnen komen en die u op eigen gelegenheid waarschijnlijk nooit zou hebben gevonden. Teambuilding én avontuur in één dus. Voor de lunch organiseren wij een gezellige pick-nick in de natuur.
Rond 15.00 bent u weer terug in uw hotel. U heeft even tijd om van de faciliteiten van uw hotel te genieten, zwembad, zee en sportfaciliteiten. Deze avond hebben wij een beachparty voor u gepland in de trendy beachclub Ushaïa, één van de in-clubs van dit moment. De beachclub is op loopafstand van uw hotel. Na middernacht kunnen de echte nachtbrakers door naar één van de trendy clubs die het eiland rijk is.

Dag 3 – Catamaran tocht en BBQ

De laatste dag gaan we nog even optimaal van Ibiza genieten. We nemen de bus naar Ibiza stad en van daaruit maken we een catamaran tocht langs de kust van het eiland. Afhankelijk van de wind gaan we richting Formentera of richting Las Salinas. Tijdens deze heerlijke, relaxte dag op het water, stoppen wij om te zwemmen, te snorkelen en serveren wij tijdens de lunch een verrukkelijke bbq. Rond 15.30 zijn wij terug in de haven van Ibiza. Retour naar het hotel voor de bagage en dan is het helaas alweer tijd voor de terugvlucht.

Al met al een heerlijke reis; hier vindt u zon, zee, strand, prachtige natuur als achtergrond voor diverse sportieve activiteiten en in de avonduren is het Party time, met hoofdletter ‘P’. Waar wacht u nog op?
‘Vamos a Ibiza!’

Contact:

+31-(0)6-51475439
info@proincentive.nl

Share this