Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Barcelona Incentivereis

  1. reisprogramma
Barcelona is al jaren een favoriete bestemming voor een incentive reis, groepsreis of bedrijfsuitje. Kijk hieronder voor een voorbeeldprogramma:

Voorbeeld reis

Dag 1 – Barça op de fiets en trendy strandtent

Aankomst in ochtend in hotel. U luncht op een terras van het prachtige Plaza Real in de oude binnenstad (Barri Gottic). Van hieruit begint de fietsttocht met gids door de stad waarbij u de mooiste plekken van de stad leert kennen. Van de boulevard, Barceloneta en de haven, tot Eixample, Raval en natuurlijk de Sagrada Familia. Natuurlijk is er een stop voor een drankje en een tapa.
Waar anders kunt u beter de eerste avond dineren dan in één van de trendy restaurants aan de bruisende boulevard van Barcelona. Geniet van de ondergaande zon tijdens een heerlijk menu van verse vis.

Dag 2 – Zeilen en Montjuïc
Deze ochtend gaat u zeilen. Vanuit Port Vell maakt u een tocht op een catamaran langs de kust. Dit is één van de redenen waarom Barcelona zo’n geweldige incentive bestemming is. Als u de haven uitvaart, bent u er meteen helemaal uit. Geniet van de zee, zon en de wind in de zeilen…
Na afloop luncht u in één van de trendy restaurants aan de boulevard op het strand. De middag is ter vrije besteding, want met al die fraaie musea en geweldige musea moet er beslist tijd zijn om dit zelf te kunnen invullen….

Deze avond dineert u op de Montjuic, een van de drie heuvels die de stad omringen. Met prachtig uitzicht op de stad, geniet u van een culinair 4 gangen diner. U bent hier ‘on top of the world’.

Dag 3 – Workshops, tours en tapas
Voor ieder wat wils… :in de ochtend kunt u vooraf een keuze maken uit de volgende excursies.
– Schilderworkshop (belangrijke schilders als Picasso en Miro gingen u voor….)
– Bezoek Nou Camp (een must voor elke Barca fan)
– Gaudi tour (u maakt een tour langs enkele bouwwerken van de beroemste architect van Spanje)

Na afloop van de verschillende tours en workshops serveren wij een een laatste tapas lunch in een gezellige tapasbar in het hart van de stad. Na afloop gaat u richting de luchthaven voor uw retourvlucht naar Nederland.

¡Hasta la vista Barcelona!

Contact:

+31-(0)34 34 43 43 1
info@proincentive.nl

Share this