Incentive reizen – motiveren en inspireren
.

Terug naar vorige pagina …

Spanje
Ook het zonnige Spanje behoort tot ons specialisme. Wij spreken de taal en wij kennen heel veel bijzondere Spaanse plekken; Barcelona, Mallorca, Ibiza, Madrid, Marbella, Sevilla, er is zoveel te ontdekken op de Spaanse archipel… Barcelona verkennen in één dag hoort ook tot de mogelijkheden of wat dacht u van een zinderende wedstrijd van FC Barça bijwonen in Camp Nou? Laat u verrassen door Spanje. : ¡Viva España!

Barcelona groepsreis

Barcelona…, Freddi Mercury zong tijdens de spelen in 1992 al een gloedvolle aria voor de stad. En sindsdien is de stad alleen maar mooier geworden! Barcelona heeft alles om een incentive weekendje weg onvergetelijk te maken; heel veel cultuur, een prachtig strand, zee, culinaire hoogtepunten, trendy bars, hippe clubs, gezellige pleintjes, markten, mooie architectuur en winkels, heel veel winkels….

Ibiza

Ibiza is hot, hip en happening. Hier komt u voor zon, zee, natuur, trendy restaurants, het relaxte hippie gevoel én natuurlijk de hippe clubs. Maar Ibiza heeft veel meer te bieden dan alleen een uitgaansbestemming. Overdag vormt het eiland de perfecte uitvalsbasis voor diverse teambuilding activiteiten, en in de avonduren geniet u van heerlijke lokale en internationale gerechten in één van de traditionele of supertrendy restaurants. En na afloop kan er natuurlijk gedanst worden, tot in de vroege uurtjes…


Mallorca

Mallorca is al jaren één van de meest populaire Spaanse bestemmingen, en terecht! Mallorca is een prachtig eiland met veel mogelijkheden voor een onvergetelijk incentive weekend. Wat dacht u van een speurtocht door de historische straten van Palma, een zeilregatta, een jeepsafari door de bergen, een golf clinic op één van de fraaie golfbanen, of ‘Beach Olympics’ op het strand? Mallorca is goed betaalbaar, heeft een legio aan prachtige accommodaties en diverse rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. In 2u20 bent u er al, dus waar wacht u op!


Sevilla

Sevilla is een prachtige bestemming voor een bedrijfsuitje. Het zuiden van Spanje heeft heel veel te bieden; een prachtige stad met volop cultuur, flamenco muziek én dans, gezellig tapas bars en een bijzonder achterland voor jeepsafari’s, golfclinics of andere activiteiten….


Marbella

Marbella is een prachtige, mondaine badplaats, gelegen in het hart van de Costa del Sol, favoriet bij ´the Rich and the Famous´. In Marbella vindt u de typische Andalusische flair, smalle straatjes, witte huizen, tropische tuinen, kilometers lange stranden, veel zonuren én die prachtig blauwe zee. Maar ook het achterland heeft het nodige te bieden, met haar hoge bergen, pittoreske dorpjes en de jachthaven van Puerto Banúslandse Zee. Door het uitstekende klimaat is hier het hele jaar veel te doen en te beleven. Marbella heeft het!


Rally Sitges

Een Incentive reis van 1 dag naar het buitenland. Er even helemaal tussenuit, maar toch ‘s avonds weer terug in Nederland. Kan dat? Jazeker. Zo organiseren wij graag onderstaande reis voor u.