Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Lissabon Incentive

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Trendy Lissabon

Aan het begin van de avond arriveert u per rechtstreekse vlucht in Lissabon. Check-in in hotel Altis Belem, een kleinschalig luxe boutique hotel, gelegen in het hart van de wijk Bélem.
In de avond privé transfer per klassieke tram naar restaurant Largo, een trendy restaurant met uitstekende keuken in een prachtig historische setting.

Dag 2 – Historie, zodiactocht en Fado!

De ochtend beginnen we met een wandeling door de prachtige wijk Bélem, met oa een bezoek aan de fabriek waar de beroemde ‘Pastéis van Belem’ wordt gemaakt. Natuurlijk is er de gelegenheid om de pastéis te proeven. Naderhand verkent u de stad vanaf de rivier Taag, per razend snelle zodiac (10 pers. per boot), een fantastische ervaring. Per boot wordt u afgezet bij uw lunchrestaurant.
Lunch aan zee op een bijzondere plek met een ongeëvenaard uitzicht. De namiddag heeft u de gelegenheid om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.
In de avond bezoekt u een traditioneel restaurant met gezellige ambiance waar men heerlijke lokale visgerechten serveert. Tijdens het diner geniet u van de meest authentieke Fado klanken.

Dag 3 – Sintra

Deze dag bezoeken wij Sintra, gelegen 30 km ten westen van Lissabon. De fraaie ligging, de bossen, de koelte van de heuvels en waterbronnen maakten Sintra tot hét zomerverblijf van de Portugese koningen. In en rondom Sintra bevinden zich prachtige paleizen en excentrieke exclusieve landhuizen met bijzonder weelderige tuinen en parken. De opvallende zomer paleizen zijn stille getuigen van de enorme rijkdom van weleer. Sintra werd in 1995 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.
Lunch in het prachtige historische ‘Café de Paris’. Na afloop van de lunch vertrek richting de luchthaven.

Contact:

+31-343-443 431
info@proincentive.nl

Share this