Incentive reizen – motiveren en inspireren
.

Terug naar vorige pagina …

Marrakech

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Marrakech, Ouarzazate en de fascinerende Sahara vormen het decor voor deze schitterende en exclusieve ervaring die een onuitwisbare indruk op uw gasten zal nalaten. In dit driedaagse incentive reisprogramma ligt de focus op ontdekken en avontuur.
 
Dag 1 – Jeepsafari door het Atlas gebergte
Bij aankomst in Marrakech staan 4×4-jeeps op u te wachten, waarmee uw gasten zelf naar Ouarzazate rijden. In deze woestijnoase aan de voet van de Hoge Atlas belanden ze in de streek van de nomaden en de karavaanroutes, het fascinerende decor voor talrijke speelfilms die hier werden gedraaid. In Ouarzazate nemen we onze intrek in het sprookjesachtige en bijzonder sfeervolle vijfsterrenhotel van Richard Branson (oprichter Virgin), het Hotel ‘Kasbah Tamadot’.
 
Dag 2 – Nomadenkamp
De volgende ochtend rijden we naar de vallei van de Draâ, waar uitgestrekte palmenplantages het landschap kleuren. Na een barbecuelunch in het magistrale decor van de tuinen en het zwembad van het Kasbah Hotel gaat het nog dieper de woestijn in. ’s Avonds arriveren wij in een deluxe nomadenkamp, waar u geniet van een diner, begeleid door verschillende muziekgroepen uit de Marokkaanse Grand Sud. Alle gasten ervaren het unieke gevoel om één nacht door te brengen in een authentieke nomadentent.
 
Dag 3 – Marrakech
Na de terugreis in een 4×4-jeep langs de berberdorpjes van de Hoge Atlas sluiten we deze incentive af in de keizerlijke stad Marrakech. Binnen haar roodkleurige stadsmuren ligt een waar doolhof van straatjes, prachtige tuinen en luidruchtige souks. Het Jemaa-el-Fna plein ligt in het centrum van de stad en verandert elke dag opnieuw in een belangrijke ontmoetingsplaats. Nadat u met onze gids de stad heeft kunnen verkennen en kunnen genieten van alle geuren, smaken en indrukken, eindigen we de dag met een subliem diner in het Lounge Restaurant Jad Mahal met DJ en oriëntaalse dansers.
 
Dag4 -Terugreis
Deze ochtend heeft u nog even de tijd om een paar kleurrijke souvenirs op de souks te kopen, waarna de terugreis aanvaard zal worden.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this