Incentive reizen – motiveren en inspireren
.

Terug naar vorige pagina …

Malta Incentive Reis

  1. reisprogramma

Voorbeeld incentivereis Malta

Dag 1 – Sunset cruise in de Grand Harbour en diner in St Julian’s
Rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol naar Malta. Na aankomst in het fraaie 5***** hotel aan zee, gaat u per authentiek zeiljacht de Grand Harbour van Valletta verkennen. Tijdens de zeiltocht worden er cocktails geschonken met canapés en verteld de gids over de bezienswaardigheden van Valletta. Na afloop meert het schip aan in St Julian’s voor een diner aan het water.
 
Dag 2 – Jeepsafari Gozo en Nikki Beach
Per speedboot (12 pax per boot) vertrekken naar het buureiland Gozo voor een dynamische jeepsafari. Ontdek het mooie, landelijke eiland Gozo per jeep. We maken diverse stops oa bij een wijngaard voor een proeverij, bij de zoutwinningsvelden en voor de durfals een tokkelbaan over een hoge klif aan zee. Hoe avontuurlijk wilt u het hebben? Na afloop retour per speedboot.
Diner in trendy Beachclub Nikki Beach, the Place to be op Malta.
 
Dag 3 – Zeilregatta met een ‘fishy twist’ en historisch Mdina
Deze ochtend gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan bij een actieve zeilregatta. Iedere zeilboot krijgt 6 deelnemers + 1 schipper aan boord. Welk zeilschip is het snelst? Na afloop zeilen we richting de Blue Lagoon, voor een picnic aan boord. Hierna per speedboot naar Marine Park waar u tussen enorme scholen Tonijn kunt snorkelen. Een bijzondere ervaring, die zorgt voor de nodige adrenaline.
Transfer per oldtimers naar de voormalige hoofdstad Mdina voor een culinair diner in stijl in deze bijzondere, met kaarslicht verlichte, historische stad.
 
Dag 4 – Vroege vlucht retour naar Amsterdam

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this