Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Lapland Incentive reis
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Introductie
Met Finnair vliegt u via Helsinki naar Rovaniemi. Bij aankomst aan het eind van de dag, gaat u per touringcar naar uw hotel in het centrum van de stad. De warme winterkleding voor de komende dagen ligt al voor u klaar op uw kamer. Na een welkomstdrankje, gaat u per touringcar naar een heus Iglo restaurant. In deze bijzondere omgeving geniet u van het warme welkomstdrankje en nadien van een heerlijk 3 gangen menu.
 
Dag 2 – Sneeuwscooter Safari
Na het ontbijt krijgt u eerst een korte introductie in het berijden van de scooter. Daarna gaat u een safari maken door de natuur waar alle aspecten van het Hoge Noorden aan bod komen. Geniet van de prachtige vergezichten en de wonderschone natuur. U bezoekt een Rendierenfarm. Wist u dat de rendieren semi-wild zijn? Ze worden maar 2x per jaar naar de farm ‘gedreven’. U krijgt uitleg over de rendieren en krijgt de kans om een rendierenslede te besturen. Als het u lukt, ontvangt u een ‘Rendieren Rijbewijs’.
Hierna lunch in een gezellige blokhut.
Bezoek een Husky Farm waar u alles leert over deze honden en ook hier weer mag proberen om een husky slede te mennen. Naderhand gaan we naar de Poolcircel. Tijdens een officiële ceremonie zal de hele groep over de poolcircel treden. Na deze plechtigheid is het tijd om naar de bewoonde wereld terug te keren.
Diner in prachtige Lodge 30 minuten buiten de stad. Vooraf kunt u gebruik maken van de originele sauna welke naast het meer is gelegen. De durfals onder u kunnen een duik nemen in het wak.
 
Dag 3 – Olympische Winterspelen
Deze dag staat in het teken van teambuilding activiteiten. De groep wordt in teams verdeeld en gaat met elkaar de strijd aan op diverse onderdelen. Zo kunt u kiezen uit:
– Sneeuwscooter slalom
– Ice-carten
– sleetje rijden
– kampvuur bouwen
– sneeuwschoen parcours
– quad rallye
– Lapse tent bouwen
etc etc
De lunch wordt gebruikt bij het kampvuur. Aan het eind van de dag is er een ceremonie waarbij de resultaten bekend worden gemaakt.
Deze avond dineert u in een gezellig, authentiek restaurant op loopafstand van uw hotel. Zodat u na afloop de gelegenheid heeft om de gezellige bars en café’s in de stad te kunnen verkennen.
Dit wordt gegarandeerd een latertje!
 
Dag 4 – Santa Claus Village + retour
Deze ochtend bezoeken wij het ‘originele’ Kerstman dorp in Rovaniemi. U heeft tijd om te winkelen, en na afloop serveren wij u een lichte lunch.
Na de lunch is het tijd om richting de luchthaven te gaan om uw vlucht naar Helsinki en daarna Amsterdam te halen.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this