Incentive reizen – motiveren en inspireren

Hvar incentivereis

.

Terug naar vorige pagina …

Hvar Incentivereis

  1. reisprogramma

Voorbeeld incentivereis

Hvar, dit relatief nog onbekende eiland wordt omringd door een kristalheldere zee, beschikt over ongerepte natuur in het binnenland, heeft een lange historie én een bruisend trendy nachtleven. Door deze combinatie wordt Hvar ook wel het nieuwe St Tropez of het nieuwe Ibiza genoemd. Dé perfecte bestemming voor uw incentive reis. Bijgaand een voorbeeld van een reisprogramma naar Hvar.
 

Dag 1 – Speedboten en Hvar town
Met een vroege ochtendvlucht komt u aan op Split. Vanaf de luchthaven vertrekt u per snelle speedboat naar het eiland. Na een eneverende boottocht van iets meer dan een uur, komt u aan op uw bestemming voor de komende dagen. Aankomst bij uw hotel. Na een welkomstdrankje bij het zwembad, serveren wij voor u een heerlijke vislunch aan zee. Omdat iedereen vroeg is opgestaan, doen we het deze eerste dag rustig aan. Na de lunch kunt u gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Geniet van de zee, zon, strand, zwembad en sportfaciliteiten van uw hotel. Aan het eind van de middag is er een korte tour door Hvar town met onze gids. Aansluitend diner in een gezellig lokaal restaurant.
 
Dag 2 – Verkenningstocht met Cabrio kevers
Deze dag staat in het teken van een self drive rally over het eiland per cabrio Kevers. De Kevers zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog en het perfecte vervoermiddel om dit fraaie eiland te ontdekken. U maakt diverse stops, zo is er een wijnproeverij van de uitstekende wijnen die geproduceerd worden op het eiland, een bezoek aan een verlaten dorp en een zomerse bbq lunch in een olijfboomgaard. In de avond organiseren wij een diner in een restaurant met panoramisch uitzicht over Hvar.
 

Dag 3 – Watersport en Beachclubbing
Vandaag is het tijd om diverse watersporten uit te proberen, we zijn tenslotte niet voor niets op een eiland! Vanaf Mline Beach zijn er diverse opties om deze dag op een sportieve manier door te brengen; kayakken, catamaranzeilen, tocht per speedboot of een zeilregatta. Lunch op het strand. Na de lunch heeft u nog wat vrije tijd om te genieten van het eiland, de faciliteiten van uw hotel of te slenteren door het stadje Hvar. Aan het begin van de avond vertrek naar de trendy Laganini Beach Club voor een spetterende Beach party.
 
Dag 4 – Let’s just Split and say Goodbye
Deze ochtend vertrekken we al vroeg per catamaran naar de stad Split voor een korte tour door deze fraaie stad, welke door Unesco op de werelderfgoedlijst is gezet. Hierna is het helaas tijd om richting de luchthaven te vertrekken voor uw vlucht naar NL.
 
Kijk voor een korte impressie van Hvar hier.

Contact:

+31-(0)6-51475439
info@proincentive.nl


Share this