Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Dubrovnik

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl


Share this

  1. reisprogramma

Voorbeeld incentivereis

Dag 1 – Lunch in Cavtat en Zeiltocht naar Dubrovnik
Rond het midddaguur arriveert u op uw bestemming. Transfer naar Cavtat, een prachtig havenstadje gelegen tussen de luchthaven en Dubrovink. Cavtat wordt wel vergeleken met het Saint Tropez uit de jaren 50. Na de lunch vaart u per zeiljacht naar de haven van Dubrovnik, een geweldige manier om de stad te bereiken. Transfer naar uw hotel en check-in. Diner op het terras van uw hotel. In de avond serveren wij eerst een welkomstcocktail en daarna een heerlijk 3 gangen menu met uitzicht op zee.

Dag 2 – Fotorally in Dubrovnik en Cabrio Kever Rally naar Ston
Deze dag staat geheel in het teken van het prachtige historische centrum van Dubrovnik. Tijdens een foto rally ontdekt u Dubvronik op een leuke en actieve manier. Natuurlijk is er tijd voor een koffiestop op één van de vele terrasjes. De lunch serveren wij in het centrum op het terras van een lokaal restaurant.
Na de lunch gaan we naar het strand om daar per kayak de omgeving van Dubrovnik te ontdekken.
Ook kunnen wij deze middag een rally met cabrio kevers organiseren, waarbij wij het achterland van Dubrovnik ontdekken en oa naar Ston gaan; bekend van de oesters, rode wijnen en zoutwinning. Hier organiseren wij voor uw groep een overheerlijke proeverij!
Deze avond organiseren wij een diner in één van de trendy Beach Clubs van de stad. Na afloop kan er tot in de late uurtjes worden gedanst.

Dag 3 – Sipan Island per Speedboot en Mountainbike
Deze ochtend staat in het teken van Sipan Island, het prachtige natuur eiland gelegen voor de kust van Dubrovnik. Met een razend snelle speedboat gaan we naar het eiland, alwaar de mountainbikes klaar staan voor een tocht over dit rustige eiland. Na afloop wacht u een overheerlijke vislunch aan de haven. Na afloop retour hotel en transfer naar de airport.