Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Kenia Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1

Vertrek vlucht vanuit Amsterdam naar Jomo Kenyatta ( 8 uur ). Aankomst aan eind van de dag en diner en overnachting in een luxe hotel in Nairobi.
Dag 2

Deze ochtend vliegt u al vroeg met kleine vliegtuigjes, in ongeveer een uur tijd, naar het hart van de Masai Mara. Met jeeps gaat u naar de lodge toe, waar u al meteen een veel dieren zult zien.
Lunch in de lodge. Wandeling over de savanne met uw ranger net buiten de lodge. U krijgt veel informatie over het leven van de dieren, groot en klein. Tegen het einde van de middag is het tijd voor de eerste spannende 4×4 gamedrive waarbij geprobeerd wordt de “Big Five” te vinden: olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel.
Dag 3

De morgen begint, nog vóór het ontbijt, met een nieuwe boeiende gamedrive. De rancher weet precies waar hij het mooiste wild zal aantreffen. De safari wordt gevolgd door een interessant bezoek aan een Masai dorp met lemen hutten. ‘s Middags voert een nieuwe gamedrive de groep in 4×4 Landcruisers naar een ander gedeelte van het wildpark. Deze avond dineert u in de bush. Omringd door nachtelijke geluiden wordt exclusief voor de groep een feestelijke barbecue klaargemaakt.
Dag 4

Deze ochtend gaat u een ballonvaart maken over de Masai Mara: U stijgt geruisloos op terwijl de zon opkomt. Uniek en adembenemend! Een mooier afscheid is bijna niet denkbaar. De rest van de dag maakt u nog een laatste game drive en aan het eind van de dag vliegt u terug naar Nairobi. Avond vlucht vanuit Nairobi naar Nederland.
Dag 5

In alle vroegte landt uw vliegtuig op Schiphol. Einde van een onvergetelijke reis.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this