Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Jordanie Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Aankomst laat in de avond in Amman (vluchtduur 4:40)

Welkomstdrankje en check-in.
Dag 2 – Stadstour Amman en bezoek Dode zee.

In de ochtend ontdekt u het oude en nieuwe Amman. Bezoek de ruines van het amfitheater, de citadel, het Ummayad Paleis en de zouk.
Na de lunch vertrekt u richting de Dode Zee. Ervaar het bijzondere gevoel van drijven in de dode zee. Geniet van een spa behandeling, waaronder een modderbad, in uw 5**** hotel. Sfeervol diner bij kaarslicht aan zee.
Dag 3 – Bezoek Petra & Wadi Rum

Vertrek richting Petra. Deze dag staat geheel in het teken van de bijzondere stad Petra. Deze prachtige historische stad, welke in 2007 is toegevoegd tot de officiële lijst van wereldwonderen, was de hoofdstad van de Nabateeërs en is volledig uitgehakt uit de roze-rode rotsen in Jordanië. De naam Petra is afkomstig van het Hebreeuwse Selai, wat rots betekend. Het is misschien wel de mooiste antieke bezienswaardigheid van het midden oosten. De combinatie van natuur en architectuur zijn hier werkelijk adembenemend.
In de middag vertrek richting Wadi Rum, de indrukwekkende vallei met rotswanden van zandsteen en graniet in het zuidwesten van Jordanië. U overnacht in een Bedoeïnenkamp. Diner met entertainment onder de sterrenhemel.
Dag 4 – Snorkelen in de Rode Zee

In de ochtend maakt u een Jeep safari door Wadi Rum. Aan het eind van de ochtend vertrekt u richting Aqaba, de badplaats van Jordanië. Na een heerlijke lunch kunt u heerlijk genieten van de faciliteiten van uw hotel aan zee. Ook kunnen wij een boottocht voor de groep organiseren waarbij er uitgebreid gelegenheid is om te snorkelen en de prachtige koraalriffen en onderwater wereld van de Rode Zee te ontdekken. Na een laatste diner vertrekt u richting de luchthaven van Aqaba voor uw retourvlucht naar Schiphol.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this