Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Sicilië

  1. reisprogramma

Voorbeeld Sicilië reis

Dag 1 – Taormina here we come!
 
Vlucht naar de luchthaven van Catania in de ochtend. Transfer naar Taormina. Bij aankomst geniet u eerst van een heerlijk welkomstdrankje in de roofbar van het hotel, met spectaculair uitzicht over zee. Na een culinaire lunch gaat u met onze gids het centrum van Taormina verkennen. Natuurlijk bezoekt u ook het prachtige amfitheater. Het eerste diner vindt plaats in de populaire beachclub, Panasia Beach Taormina, aansluitend is er gelegenheid om tot in de late uurtjes te dansen!
 
Dag 2 – Etna, quads, jeeps en de mafia
 
Vandaag staat de dag in het teken van Teambuilding! Na het ontbijt wordt de groep opgesplitst voor verschillende enerverende activiteiten! Op het programma staat: De Etna, quad-rijden over lavastenen, een Jeep Safari met survival en een Treasure Hunt in het typisch Siciliaanse dorpje Motta Camastra (bekend uit de film The Godfather). Tussen de middag wacht een heerlijke Pizza lunch in een schaduwrijke tuin in de buurt van de Etna.
 
Nadat de groep is opgefrist in het hotel staat er een spectaculaire avond te wachten! Men gaat dineren in de ‘Godfather Villa’, het Castello degli Schiavi in Fiumefreddo. In dit kasteel is de wereldberoemde film opgenomen! De gasten worden in de tuinen van het kasteel ontvangen met een verrukkelijk drankje en hapje. Deze spectaculaire dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, dat onder begeleiding van enkele klassieke Italiaanse aria’s zal worden geserveerd.
 
Dag 3 – Zeilen, zwemmen, wine & dine
 
Deze dag staat in het teken van de zee. Per zeiljacht verkent u de prachtige noordoost kust van Sicilië. Zeil rond de grillige kusten en geniet van de spectaculaire uitzichten over de Etna. Gooi het anker uit in een van de baaien en zwem in de kristalheldere zee. U luncht aan het strand van Mazzaró. De rest van de middag heeft u vrije tijd om te genieten van strand en zee of Taormina verder te verkennen.
In de avond diner op het wijnlandgoed ‘Benanti’. Na een uitgebreide wijnproeverij met sommelier, proeft u de beste recepten uit de Siciliaanse keuken. Indien mogelijk wordt het diner buiten geserveerd, bij een koelere avond maken wij gebruik van de sfeervolle zaal.
 
Dag 4 – Tubing in de Alcantara kloof
Deze ochtend gaan we op de sportieve tour. In de nabij gelegen Alcantara kloof gaat de groep op een grote band de rivier af (tubing). Al drijvend en zwemmend ziet u de bijzondere omgeving van de kloof en hilariteit is gegarandeerd! Na een laatste lunch in uw hotel, is het tijd om te vertrekken richting de luchthaven van Catania.

Contact:

+31-(0)6-51475439
info@proincentive.nl

Share this