Incentive reizen – motiveren en inspireren

Rome incentivereis

Terug naar vorige pagina …

Rome

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Roma en Trastevere

Transfer vanaf de luchthaven van Rome Fiumicino naar uw uitstekende 5***** hotel, gelegen in het hart van de stad.

Diner in Trattoria Tipica in Trastevere. In het hart van de oude volkswijk Trastevere, de meest karakteristieke oude volkswijk van Rome vindt men, tussen de steegjes en oude huizen, waar de was vrolijk en in allerlei kleuren buiten hangt, een suggestief Romeinse trattoria helemaal in familiesfeer.

Dag 2 – Sixtijnse kapel en speurtocht door het centrum

De ochtend beginnen we met een korte stadstour met onze Nederlandstalige gids door de stad met aansluitend een privé bezoek aan de Sixtijnse kapel. Een bezoek aan Rome zonder het Vaticaan is eigenlijk ondenkbaar. Aansluitend lLunch in trendy pizzeria PizzaRe.

De middag staat in het teken van een Romeinse speurtocht door het oude centrum. Hoe kun je beter het historische centrum leren kennen dan door de smalle stegen en monumentale pleinen je weg te moeten zoeken met allerlei opdrachten? Tijdens de speurtocht zijn er bovendien diverse tests die het nodige van de deelnemers vergt:
– Laat horen wat je kwaliteiten als operazanger zijn
– Schilder gezamenlijk een doek als Michelangelo
– Blind proeferij van de Chianti wijnen in een gezellige Enoteca

Deze avond brengen wij een bezoek aan het restaurant Gusto, een trendy osteria/ pizzeria/ ristorante/ enoteca, waar u behalve uitgebreid kunt aperitieven, ook heerlijk kunt eten in de osteria. Gezellig en anders!

Dag 3 – Luxe: cruise, juwelen en cocktails…

De ochtend beginnen wij met een fascinerende river cruise langs de rivier de Tiber in een prachtig privé jacht. Aansluitend geniet u van een overheerlijke lunch in Casina Valadier, een exclusief restaurant met prachtige tuin. In de middag staat er een privé mode- en juwelenshow bij Bulgari op het programma. Vergaap u aan de pracht en praal van dit vermaarde mode-en juwelenhuis. Om de middag in luxe af te sluiten nodigen wij de deelnemers uit om cocktails te drinken bij Terrazza Caffarelli.

Gala diner in Villa Miani. Monumentale villa uit 1700 met prachtige tuin. Omdat de villa op een heuvel is gelegen, heeft u vanuit de villa een uniek en prachtig overzicht over de stad Rome. De ultieme afsluiting van deze dag in stijl.

Dag 4 – Roma in bicicletta!

Na het ontbijt bent u klaar voor een typisch Hollands vervoermiddel om de wereldstad Rome verkennen: La Bicicletta! In een rustige Villa Romana wordt tijdens de lunch genoten van een echte scampagnata, ofwel een picknick! Compleet met vers belegde broodjes, diverse dolci en natuurlijk een glaasje prosecco!

Transfer naar de luchthaven

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this