Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina

Rio Incentive Reis

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Sugarloaf Mountain, fietsen en Samba!
In de avond vliegt u via Parijs of London, richting Rio, waar u vroeg in de ochtend aankomt (05:25 lokale tijd). Na een korte opfrisstop in uw 5***** hotel aan het Copacabana strand, gaat u richting de ‘Sugarloaf Mountain’ (in Portuguees ‘Pão de Açúcar’), waar u per kabelbaan naar hét uitzichtspunt van Rio gaat. Rio ligt letterlijk aan uw voeten!
Hierna leert u Rio beter kennen per mountainbike. Wist u dat Rio meer dan 74 km aan fietspaden heeft? Het fietspad vanaf de Sugarloaf mountain is prachtig met fraaie vergezichten over de stad. Ook fietst u oa langs de befaamde stranden van Rio. Na afloop van de fietstocht lunchen we op het strand van Copacabana, waarna u de middag vrij heeft om even uit te rusten van de reis en de eerste enerverende ochtend.
Aan het eind van de middag organiseren wij een panoramische tour door de stad. U ziet oa Lagoa, het strand van Ipanema, de Botafogo Marina en het artistieke Santa Teresa district. We eindigen de tour in Lapa voor een welkomstdiner in Rio Scenarium, de ‘hottest Salsa place in town’! Tijdens het diner zijn er optredens van bekende Braziliaanse zangers en na afloop van het diner, wordt het restaurant omgetoverd tot een populaire uitgaansgelegenheid.

 

Dag 2 – Carnaval, Beach Volleyball en White Party
Deze ochtend leert u alles over het carnaval van Rio. We gaan naar ‘Samba City’ in de wijk Gamboa. Hier bevinden zich de belangrijkste samba scholen van Rio en worden de praalwagens en kostuums gemaakt voor de carnavalsoptocht. Met onze gids leert u alles over de ‘Cidade do Samba’. U krijgt een workshop masker maken, u leert in korte tijd een paar goede samba moves en is er gelegenheid om enkele kostuums te passen. Na afloop geniet u van de typisch Braziliaanse lunchschotel ‘Feijoada’.
Na afloop gaan we terug naar het hotel waar iedereen zich kan omkleden voor een sportieve namiddag. Beach Volleyball is razend populair in Rio, er zijn honderden volleybal ‘veldjes’ op de stranden. In de middag gaat u zich bekwamen in deze typische ‘Carioca’ sport.
De laatste avond organiseren wij een ‘white party’ op een prachtige locatie in de Pedra da Gavea Mountain. In de voormalige privé residentie waant u zich in vervlogen tijden. De koloniale architectuur en prachtige groene tuinen vormen de perfecte achtergrond voor een heerlijk diner met aansluitend een swingend samba feest. Tijdens de avond is er een capoeira optreden en de muziek wordt verzorgd door een dj en drummers.

 

Dag 3 – Manhã livre (vrije tijd) en Fogo de Chão
De ochtend heeft u vrije tijd om Rio op eigen gelegenheid te ontdekken of geniet van het strand of zwembad van uw hotel.
Wij eindigen ons Rio verblijf in een Fogo de Chão waar u geniet van een heerlijke, typisch Brazilaanse Churrasco lunch. Hierna is het helaas alweer tijd om vaarwel te zeggen tegen deze heerlijke bruisende stad. Transfer naar de airport voor vertrek van uw vlucht aan het eind van de middag. De volgende ochtend komt u aan op Schiphol.

 

Até a próxima vez!

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this

Rio