Incentive reizen – motiveren en inspireren
.

Terug naar vorige pagina …

Dublin

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1:

Rechtstreekse ochtendvlucht vanuit Nederland naar Dublin. Transfer naar de kust voor een karakteristieke lunch in een Ierse pub in het vissersstadje Howth. Geniet van een stevige Ierse maaltijd op de klanken van Ierse live muziek. Na afloop maakt u een korte klifwandeling met prachtig uitzicht over zee en Dublin.
Deze middag wacht u een sportieve uitdaging. U ontdekt alles over de Gaelic Games Clubs, die centraal staan in de Ierse samenleving. Het sociale leven in Ierland draait om deze clubs. Bij Club ‘Na Fianna’ leert u de kunst van het Hurling (soort hockey), Iers handbal en Iers voetbal en trekt u ten strijden op het veld. Wie wint de felbegeerde cup?
Transfer naar uw hotel, waar u deze avond geniet van een heerlijk diner. Na afloop is er natuurlijk tijd in de bar om na te praten over deze eerste dag.
 
Dag 2:
In de ochtend verkennen wij Dublin op een ludieke manier met spannende opdrachten. Een foto challenge, quiz vragen, Ierse liederen vertolken, Ierse specialiteiten proeven, het komt allemaal aan bod. We lunchen in een trendy restaurant in het hart van de stad.
Na afloop gaan wij met chauffeur en jeep door het prachtige ruige landschap van de Wicklow Mountains. Onderweg wordt er gestopt bij een Whisky stokerij.
Deze avond dineren wij in het hart van Dublin; een heerlijk diner opgeluisterd met Ierse foklorische klanken. Na afloop is het tijd voor een ouderwetse kroegentocht, ‘Sláinte’! In de vroege uurtjes is het tijd om uw hotel op te zoeken….
 
Dag 3:
De ochtend beginnen we rustig met een laat ontbijt. Hierna is het tijd voor een fietstocht langs de kust, door het centrum van Dublin en eindigend in het grootste stadspark van Europa, in Phoenix Park. Grote kans dat u hier een kudde, in het wild levende damherten kunt spotten. Na een laatste gezellige lunch in een Ierse pub is het alweer tijd om naar de luchthaven te vertrekken. ‘Slán Éire’, oftewel ‘tot ziens Ierland’.

Contact:

+31-343-443431
info@proincentive.nl

Share this