Incentive reizen – motiveren en inspireren
.

Terug naar vorige pagina …

Athene reis

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Aankomst
Deze avond arriveert u met een rechtstreekse vlucht op uw bestemming. Transfer naar uw hotel. Inchecken + diner op het terras in de tuin van uw hotel.

Dag 2 – Ontdek Athene!
Deze dag staat geheel in het teken van de stad Athene. Wij laten u eerst tijdens een korte tour de highlights van de stad zien. Historische plekken waaronder het parlements gebouw en het Presidentiële paleis, maar ook het nieuwe Olympische stadion en natuurlijk de Acropolis met het Parthenon.
Lunch serveren wij in een lokaal restaurant in de gezellige historische wijk, Plaka.
In de middag organiseren wij een treasure hunt door Plaka heen. U leert Plaka kennen met haar gezellige straatjes, restaurants, winkels en pleintjes.
Diner in restaurant ‘Dionysos’ in het centrum van Athene met adembenemend uitzicht op de verlichte Acropolis.

Dag 3 – Olympische Spelen of de Griekse Eilanden….
Deze dag kunt u vooraf een keuze maken uit 2 excursies:
A. Olympische spelen.
Waar anders dan in Griekenland kunt u het beste een teambuilding activiteit als de Olympische Spelen organiseren? De hele dag staat in het teken van competitie en teamspirit.
of
B. Ontdek de schoonheid van de Griekse Eilanden
Met een privé zeiljacht vertrekt u vanuit de haven van Athene richting Aegina eiland voor een heerlijke zeildag. Aangekomen op Aegina krijgt u een tour per traditionele paardenkoetsen. U luncht in de haven van Aegina. Retour in de middag.
De laatste avond organiseren wij een gala diner in de sjieke jachtclub ‘Yacht Club of Greece’. U heeft hier uitzicht over de haven en geniet van een voortreffelijk diner.

Dag 4 – Vertrek
Na het uitgebreide ontbijt in uw hotel vertrekt u per touringcar richting de luchthaven.
Retourvlucht naar Nederland.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this