Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Teambuilding Parijs

Contact:

+31-6 51475439
info@proincentive.nl

Share this

  1. reisprogramma

2-CV rally door Parijs

Met een 2-CV rijden dwars door Parijs, als het enigszins kan doen we dat natuurlijk met open dak, kan het nog Franser? Elke 2-CV biedt plaats aan 3 personen samen met een chauffeur/gids kunnen er verschillende tours door Parijs gemaakt worden. Uiteenlopend van een tour langs de bekende monumenten tot een tour door het voor de toerist onbekende Parijs of een tour naar eigen invulling. Kortom een zeer originele manier om Parijs te ontdekken met veel mogelijkheden! Bekijk Parijs eens van een hele andere kant! Ook bestaat de mogelijkheid om een rally in teambuildingsverband gedurende 3 à 4 uur te maken. Op een leuke manier, met allerlei opdrachten, ontdekt u Parijs!

Rugzakkentocht door de Marais

Met een baguette met opdrachten en een roadbook met vragen over de Franse geschiedenis en cultuur onder de arm. Een fles wijn, Frans kaasje en andere voorwerpen in de rugzak, ontdekt de groep een schitterende wijk op een ludieke wijze. De tocht gaat door kleine straatjes, verborgen binnenplaatsjes en mooie pleintjes en duurt ongeveer 2 uur. Onderweg komt de groep een artiest tegen waarmee ze opdrachten moeten uitvoeren. En het winnende team ontvangt de hoofdprijs! Tijdens de lunch wordt de uitslag bekend gemaakt en de prijs uitgereikt door de vakkundige jury!

Fietstocht door het hart van Parijs

Onder begeleiding van onze Nederlandstalige gidsen ontdekt u Parijs op de fiets. Er is bijna geen betere manier om Parijs te leren kennen. Deze tocht gaat door het 1e, 2e,3e en 4e arrondissement van Parijs en is een ware reis door de tijd. De groep fietst door de kleine straatjes van de Marais om daarna het kleurrijke Beaubourg te ontdekken. Daarna vervolgt de groep zijn weg naar ‘Palais Royal’ en de pracht en praal van het Louvre. We stoppen even voor een ‘café au lait’, op één van de vele Franse terrasjes. En tenslotte passeert de groep de beide eilanden van de stad (Ile de la cité en Ile de St Louis).

Competition de Jeu de Boule

In Frankrijk praten we over pétanque, één van de spelletjes van jeu de boules. Dit eeuwenoude spel, waarbij men met zware metalen ballen, zo dicht mogelijk bij het ‘cochonnet’ moet zien te komen, wordt hier door jong en oud gespeeld. Pro Incentive wilde met dit spel een nieuwe excursie maken voor onze klanten, inclusief een heerlijke lunch onder gezellige accordéonmuziek waar die heerlijke Franse sfeer ermee inkomt. Zo kwamen wij terecht bij wat oudere Franse heren, mét een kooktalent. Wij hebben hen gevraagd ons te helpen en zo ‘is het balletje gaan rollen’. Eindstand: Een gezellige ochtend jeu de boulen (1 ½ uur) , en daarna genieten van een zalige maaltijd, bereidt door getalenteerde locals! Een geweldig gezellige afsluiter van een heerlijk weekend!