Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Lavendelroute

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 en 2: Drôme Provençale

U begint de week met een verblijf in het 4**** hotel Villa Augusta in St-Paul-Trois-Châteaux. Dit uitstekende hotel is aangesloten bij de keten ‘Relais & Châteaux’. Het hotel beschikt over een buitenbad met architectuur dat is geïnspireerd op het historische verleden waarin Romeinse kunst en een Provençaalse stijl worden gecombineerd. Het gastronomische restaurant heeft een Michelin ster. In de directe omgeving van het hotel, in het hart van de Drôme Provençale zijn er diverse prachtige lavendel routes die meer dan de moeite waard zijn.
 
Dag 3 en 4: Luberon
Deze dagen voert de route u naar de Ventoux en de Luberon. U verblijft in het aangename 4**** Mas des Herbes Blanches in Joucas. Dit hotel, wat eveneens behoort tot de keten ‘Relais & Châteaux’ is gelegen nabij het schilderachtige dorpje Gordes. Hier kunt u de prachtige Luberon verkennen en het nabijgelegen Sault, één van de centra van de Lavendel. Wij hebben 2 dagen lavendelroutes in de omgeving voor u in petto.
 
Dag 5, 6 en 7: Alpes de Haute-Provence
De laatste dagen verblijft u in het hotel Bastide de St Georges 3*** luxe, Hotel & Spa. Een heerlijk hotel gelegen in het hoger gelegen deel van de Provence. De kamers en publieke ruimten van dit hotel zijn bijzonder smaakvol ingericht. Prachtige goed onderhouden tuin met mooi zwembad en uitnodigende ligstoelen. Bezoek het plateau de Valensole met de omliggende lavendel velden en maak een tocht rondom Forcalquier en de Lure. De laatste dag kunt u bijkomen van al uw indrukken van de lavendel velden van de afgelopen dagen. Geniet van het hotel, de tuin, het heerlijke zwembad en de prachtige omgeving.
 
Heeft u interesse in de deze reis, vraag een prijsopgave aan via ons contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this