Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Parijs Incentivereis

  1. reisprogramma
Ah Paris, Paris, c’est l’amour pour toujours! Parijs is nog altijd de nr 1 toeristenbestemming in Europa, en niet voor niets. Parijs heeft zoveel te bieden en is zo veelzijdig, daar krijgt u nooit genoeg van. En daarbij is Parijs ook nog eens heel dichtbij, dus u bent er zo! Zelfs een 2 daagse incentive reis is al zeer de moeite waard.

Voorbeeld reis

Dag 1- Dinner Cruise
Vrijdagmiddag vertrek richting Parijs per Thalys.
‘s Avonds staat er een Dinner Cruise op de Seine op de agenda. Paris by night! Ontdek vanavond de mooiste bezienswaardigheden vanaf het water. Aan de voet van de Eiffeltoren ligt een boot op u te wachten. Door de grote ramen heeft men een prachtig uitzicht op de verlichte monumenten langs de Seine. Aan boord wordt een uitstekend 3 gangen menu geserveerd.

 Dag 2 – Le Marais en Salsa
Speurtocht door de kleurrijke Joodse wijk, le Marais. U komt op prachtige pleintjes, historische straatjes, en ziet verrassende winkeltjes. En opdrachten zoals ‘meezingen met een Franse accordeonist’, en ‘gezamelijk een meesterwerk schilderen’ staan ook op het programma.
Lunch in restaurant aan de bruisende Champs Elysees, dé bekendste boulevard van Parijs.
Vrije tijd om een museum te bezoeken, te winkelen of gewoon te genieten van de stad.
Diner in VIP lounge van hip salsa restaurant nabij de trendy wijk van de Bastille. Na afloop gelegenheid om te dansen. of
Dinershow bij Paradis Latin. Muziek, de Franse can can, acrobaten acts en uitstekend eten maken deze avond tot een onvergetelijke en niet te missen Parijse ervaring.

Dag 3 – Parijs op de fiets en jeu de Boules
Fietstocht door het centrum onder begeleiding van een gids. De tocht eindigt bij de jeu de boules vereniging van Parijs alwaar een partijtje Petanque wordt gespeeld. Onder het genot van nostalgische Franse liederen van onze accordeonist en het genot van een drankje ( fris óf natuurlijk de Pastis ) sluiten we deze ochtend af.
Lunch in hypermodern restaurant Georges, gelegen op de bovenste ( glazen ) verdieping van het Centre de Pompidou. In dit zeer trendy restaurant heeft u een adembenemend uitzicht over het centrum van Parijs.
Vertrek richting Nederland

Contact:

+31-(0)6 51475439
info@proincentive.nl

Share this