Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Frankrijk Alpen

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Chamonix
Vlucht in namiddag vanaf Schiphol naar luchthaven van Genève. Transfer richting Chamonix ( 1 uur ) Diner in uw 4**** hotel, gelegen aan de piste.
 
Dag 2 – Skiën en sleeën
Ophalen van skimateriaal en opdelen in skiklassen. Men kan kiezen uit skiles, snowboardles of groep met begeleiding om de pistes snel te leren kennen. Gezamenlijke lunch op de piste. In de middag gelegenheid om weer te skiën.
Deze avond gaat men te voet naar een bergrestaurant met speciale sneeuwrackets onder de schoenen en fakkels in de hand. Onder begeleiding van onze gids maakt u een tocht door de bossen.
Diner in bergrestaurant met lokale muziekbegeleiding. Na het diner gaat u allen terug per slede naar het hotel.
 
Dag 3 – Olympische Winterspelen
Olympische winterspelen. De ultieme teambuilding activiteit. Deze ochtend wordt de groep in teams verdeeld en gaat u tegen elkaar strijden om de Olympische medaille. Onderdelen waar u o.a. op wordt beoordeeld zijn: – schietwedstrijd – skiën op reuze ski’s – wedstrijd op ski-slede – zoek het lawine ‘slachtoffer’ met speciaal detectie apparatuur – vragen over de winterspelen in de tipi onder het genot van gluhwein
Na de prijsuitreiking wordt er geluncht. In de middag heeft u nog tijd voor een laatste ski afdaling. Retour naar luchthaven voor de terugvlucht.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this