Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

 

Disneyland Parijs

  1. reisprogramma

Algemeen informatie

De parken
Geniet van alle wonderen in het Disneyland® Park. Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en begeef je in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. De 5 Magische landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en magische ontdekkingen. Piraten avonturen in Adventureland, sprookjes in Fantasyland, het wilde Westen in Frontierland, de toekomst in Discoveryland en nog veel meer. En dan is er ook nog het Walt Disney® Studios Park waar u alles ziet, leert en beleeft over film, animatie en televisie. Bezoek de Toon Studio, de coole attracties, non-stop actie en spectaculaire optredens. Lights! Camera! Magic!
 
Disney® Village en Disneyland® Resort Paris
In de avond geniet u van de wervelende Wild West Show of één van de vele thema restaurants en bars in Disney® Village. Om helemaal in de sfeer te blijven verblijft u in een hotel in het Disneyland® Resort Paris. Maar mocht uw budget dit niet toelaten, dan kunnen wij voor u ook bijzonder leuke hotels net buiten het Resort aanbieden met een prima prijs/kwaliteits verhouding.
 
Parijs
Wat is er leuker om ook even Parijs aan te doen op de laatste dag van uw verblijf. De hoofdstad van Frankrijk ligt tenslotte maar 30 km van het Resort vandaan. Een korte stadswandeling, gevolgd door een lunch aan de Champs Elysees geeft uw bezoek nog nét even dat beetje extra.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this