Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Avontuurlijke wijnreis naar de Bourgogne

  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Lyon en de Beaujolais
 
Vlucht naar Lyon. Kort bezoek aan het historische centrum van Lyon onder leiding van onze gids. Deze stad met haar mooie historische centrum, gezellige cafés en restaurants en mooie boulevards, is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Transfer naar uw 4**** hotel gelegen in de Beaujolais. De eerste avond geniet u van een heerlijk culinair diner in uw hotel.
 
Dag 2 – Wijn, wijn en nog eens wijn
Dit wordt een dag waarop u begint met een wijncursus op een wijnlandgoed. U krijgt uitleg over de diverse druivensoorten, het wijnproces, de rijping en natuurlijk gaat u uitvoerig wijn proeven. Indien het weer het toelaat wordt de lunch midden in de wijnvelden geserveerd. U overziet de wijnranken, de prachtige omliggende velden, genietend van een heerlijke lunch, waarbij u natuurlijk de nodige bijzondere wijnen mag proeven.
 
Teambuilding rondom het thema wijn waarbij u kunt kiezen uit diverse onderdelen zoals wijnvaten rollen, blinde wijnproeverij, schilder eigen wijnetiket, kurken schieten en flessen bottelen. Aan het eind van de dag, maakt u een onvergetelijke tocht in een luchtbalon over het prachtige glooiende wijngaarden van de Bourgogne.
Na een enerverende dag geniet u van een gastronomisch diner in een nabijgelegen wijnkasteel.
 
Dag 3 – Avontuur in de Bourgogne
Deze dag staat in het teken van de natuur en avontuur. U start de dag met een jeep rally waarbij u diverse opdrachten moet uitvoeren, o.a. maakt u per kano een tocht over de rivier, er zijn diverse foto opdrachten en diverse vragen over de fijne kneepjes van het wijnvak, die u inmiddels meester bent. De rally eindigt in het hotel waar u een laatste keer het glas heft tijdens een overheerlijke lunch. Aan het eind van de middag transfer naar de luchthaven voor uw retour vlucht.

Contact:

+31-6-51475439
info@proincentive.nl

Share this