Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Dubai Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – Duizend en één nacht
Rechtstreekse vlucht van Schiphol naar Dubai. Check-in in uw luxe 5***** resort hotel, gelegen aan het strand. Deze avond kunt u genieten van een heerlijk diner aan het trendy strand van Dubai, met uitzicht op de iconische Burj Al Arab.
 
Dag 2 – De woestijn in….
De volgende ochtend is het meteen tijd voor het stoere werk. Er worden teams samengesteld en instructies gegeven voor het besturen van terreinwagens. Vervolgens trekken de deelnemers in jeeps de woestijn in. Met water, mobiele telefoons, een kompas en de kaart van de omgeving als redmiddel. Onderweg staan controleposten klaar met versnaperingen. Dit wordt een spannende teambuilding dag. ‘s Avonds verzamelen de deelnemers zich bij het basiskamp voor een barbecue, een tocht op een kameel en optredens van buikdanseressen en vuurspuwers. De nacht wordt doorgebracht onder de sterrenhemel.
 
Dag 3 – Goud en luxe
De derde dag eindigt de woestijntocht bij een oase. Hier kan men een heerlijke verfrissende duik nemen in een natuurlijke bron. Wat is er heerlijker na al die droogte van de woestijn. Hierna is het tijd om de bewoonde wereld weer op te zoeken.
De gasten kunnen hierna het ware goud bewonderen op de goudmarkt van Dubai en ontvangen als blijk van waardering voor hun gedane prestaties een gouden medaille. Het afscheidsdiner vindt plaats op een prachtige setting aan zee. Een dj zorgt voor de muzikale afsluiting.
 
Dag 4 – Shop till you drop
Deze ochtend heeft u gelegenheid om te winkelen in één van de grote shoppingmails van Dubai. Dit onderdeel mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze reis. Na een laatste lunch is het tijd om te vertrekken naar de luchthaven. Retour Nederland.

Contact:

+31-(0)34 34 43 43 1
info@proincentive.nl

Share this