Incentive reizen – motiveren en inspireren

Terug naar vorige pagina …

Curacao Incentive
  1. reisprogramma

Voorbeeld reis

Dag 1 – In de avond aankomst rechtstreekse vlucht vanuit Schiphol

Deze avond organiseren wij een welkomstdiner in uw hotel op het strand.
Dag 2 – Cruise & Snorkel Excursie met strand BBQ.

Voor de groep huren wij exclusief een luxe motorjacht om de deelnemers een heerlijke dag te bezorgen. In de
ochtend beginnen we met een tour over het Spaanse water, een lagoon, omringd door jachthavens en villas. Hierna varen wij naar Caracas Baai voor een snorkelstop. Hier ligt een scheepswrak op 4 meter diepte. Prachtig koraal en tropische vissen kunt u hier bekijken. Na 30 minuten gaat u naar de wonderschone Fuik Baai. De boot gaat voor anker, vlakbij het strand, zodat u kunt genieten van zee en strand. Hier organiseren wij een BBQ voor de groep. Tijdens het bereiden van de maaltijd zijn er kayaks, jet skis en bananen voor uw vermaak.

Na de lunch varen wij terug naar uw hotel. Waar u de rest van de middag op eigen gelegenheid kunt doorbrengen. Geniet van de faciliteiten van uw hotel.

Diner in Pampus Bar & Restaurant: Levendig restaurant waar op vrijdagavond ‘Cuba Night Out’ is. Na een heerlijke maaltijd kunt u de rest van de avond luisteren en dansen op de muziek van live salsa bands. Een fantastische swingende plek waar ook de ‘high end’ locals hun dansmoves uitproberen. Pampus ligt in Punda, niet ver van uw hotel.
Dag 3: Tour Willemstad & lunch in restaurant de Gouverneur

Stadswandeling Willemstad met gids die u alle bijzondere plaatsen en gebouwen van de stad laat zien. Aansluitend is er een lunch in restaurant ‘De Gouverneur’, een uitstekend restaurant in hartje Willemstad, gelegen in een prachtig oud koloniaal pand.
Na lunch vrije tijd om rond te lopen in Willemstad, te winkelen of het Kura Hulanda Museum te bezoeken ( 1 ½ uur )
Retour hotel per coach

Transfer naar Plantage Brakkeput Mei Mei; Aan de Oostkant van het eiland bevindt zich de voormalige plantage Brakkeput Mei Mei, tegenwoordig een gezellig steakhouse. Hier ervaart u even het oude landhuis gevoel onder het genot van een heerlijke steak maaltijd.
Dag 4: Sea Aquarium, Dolfijnen & Mambo Beach

Het Sea Aquarium op Curaçao is absoluut een bezoek waard. U vindt hier dolfijnen, zeeleeuwen en vele andere tropische vissen. Maar het hoogte punt is en blijft de dolfijnen. Er is een show en er zijn 2 mogelijkheden voor een Dolfijnen ‘experience’:
A. U staat tot uw middel in het water, u kunt de dolfijn aaien, en de dolfijn zal u een kus geven. Verder zal de trainer u
alles uitleggen over de dolfijnen.
B. U zwemt in de lagoon met de dolfijnen. De dolfijnen zullen met u meezwemmen. U leert om de dolfijnen speciale
signalen te geven zodat zij gaan zingen, draaien en zwaaien. U maakt een rondje aan de vinnen van 2 dolfijnen. Er is
tijd om foto’s te maken met de dolfijnen. Een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis.

Lunch in restaurant Hemingway; naast gelegen restaurant aan het gezellige Mambo strand.
Na afloop huren wij strandbedden voor u zodat u deze middag kunt relaxen aan het gezellige Mambo Beach. Na afloop retour hotel.

Afscheidsdiner in ‘The Boathouse’; voor de laatste avond organiseren wij een diner in dit exclusieve restaurant aan het Spaanse Water. U komt op tijd om de zonsondergang te kunnen bewonderen op deze prachtige plek. Dé perfecte plek voor een laatste avond op Curaçao met een sjieke maar toch ook relaxte sfeer en en een uitstekende keuken.
Dag 5: Vrije tijd & vertrek

Deze dag kunt u bijkomen van alle activiteiten van de afgelopen dagen. U kunt nog even heerlijk genieten van de faciliteiten van uw hotel; relax op het strand, zwemmen, snorkelen, een spa behandeling, of misschien wilt u nog wel even gaan winkelen in Willemstad voor souvenirs, of op eigen gelegenheid een rondrit maken over het eiland… De dag is aan u.

Aan het begin van de avond vertrekt uw vlucht richting Schiphol.

Contact:

+31-343-411790
info@proincentive.nl

Share this